Data Center / Storage — October 31, 2022 at 3:28 pm

Vertiv deschide un birou și un centru de experiență pentru clienți în Kenya

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat deschiderea noului său birou și a unui Centru de experiență pentru clienți, de ultimă generație, în Nairobi. Având în vedere cererea tot mai mare de infrastructură critică de înaltă eficiență în Africa de Est, acest centru sprijină eforturile Vertiv de a oferi soluții de infrastructură digitală clienților locali.

Vertiv - KenyaExperții centrului oferă cunoștințe de primă-calitate despre tehnologii, iar prezentarea produselor le oferă utilizatorilor șansa de a se apropia de gama variată de soluții Vertiv pentru infrastructuri critice pentru aplicații de la edge până la cloud.

Printre produsele prezentate în centru se numără Vertiv™ SmartCabinet™ – o soluție pre-configurată, autonomă, care oferă eficiență, economie, interoperabilitate și control; Vertiv™ Liebert® EXS UPS – soluție optimizată și integrată de surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS) trifazată optimizată și integrată, cu protecție energetică de înaltă eficiență; Vertiv™ Liebert® EXM2 – UPS extrem de fiabilă și eficientă, concepută pentru a oferi performanțe de top în industrie și Vertiv™ Liebert® APM Plus –soluția UPS versatilă și modulară potrivită pentru instalare în rânduri de rackuri dar și în camere  tehnice dedicate, precum și pentru produse de management termic și alte soluții de management IT. Această unitate va oferi nu numai cursuri de pre-sale (suport tehnic vânzări), de vânzări și de formare în domeniul produselor, ci și cursuri de certificare cu servicii complete pentru rețeaua de parteneri de service autorizați Vertiv.

Pe lângă produsele disponibile în mod fizic în centru, Vertiv oferă experiența centrelor sale de date modulare de mari dimensiuni, a soluțiilor de alimentare și de răcire prin intermediul realității virtuale. Clienții pot utiliza tehnologia digitală pentru a se îmbarca într-o călătorie virtuală unică pentru a experimenta capacitățile soluțiilor Vertiv.

„Această deschidere marchează prezența noastră în creștere în Kenya și în regiunea Africii de Est, iar noi suntem încântați și mândri să facem parte din această călătorie digitală istorică. Investim în facilități și în oameni pentru a ne extinde amprenta pe piața din Africa de Est, pe măsură ce penetrarea internetului, utilizarea datelor și digitalizarea continuă să se extindă în toată regiunea”, a declarat Rohan Patil, manager regional Vertiv pentru Africa de Est.

„Acest hub este o investiție cheie din partea Vertiv, într-un efort de a oferi o infrastructură digitală critică pentru rețelele locale de telecomunicații, centrele de date și facilitățile comerciale. Stabilirea acestui tip de fundație în Kenya poate ajuta talentele și sectoarele importante ale țării să avanseze, precum și regiunea în ansamblu”, a declarat Patil.

Înființarea Centrului Vertiv de experiență pentru clienți din Kenya face parte din strategia de creștere a prezenței companiei în Africa pentru a moderniza infrastructura și a impulsiona transformarea digitală.

„Pe măsură ce Africa de Est avansează rapid în călătoria sa de transformare digitală prin adoptarea crescută a internetului, Vertiv este pregătită să contribuie la susținerea infrastructurii digitale care ar putea face regiunea mai competitivă la nivel global și să stimuleze creșterea socio-economică”, a declarat Karsten Winther, președintele Vertiv în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Winther a concluzionat: „Obiectivul nostru este de a îmbunătăți experiența clienților și de a oferi un sprijin mai strâns pentru această piață cheie. În noua noastră unitate, clienții și partenerii din toată Africa de Est pot experimenta calitatea produselor Vertiv™ și pot colabora cu experți în tehnologie pentru a-și extinde cunoștințele și capacitățile. Sperăm ca fundația pe care am pus-o să fie punctul de plecare pentru lucruri mărețe care vor urma în Africa de Est. Primul pas a fost făcut, iar noi suntem pe drumul cel bun.”

Pentru mai multe informații despre soluțiile de infrastructură critică oferite de Vertiv, accesați Vertiv.com.