Foto-Video-Audio — November 1, 2022 at 10:19 am

3 idei de cadouri pentru familia ta de la TCL

by

Sărbătorile se apropie și înainte să-ți dai seama de acest lucru, va veni timpul să te gândești la ce cadouri vrei să le oferi persoanelor dragi din viața ta. Dar înainte să-ți faci lista, e important să știi ce și-ar dori cu adevărat fiecare.

televizorTCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii actori din industria TV la nivel mondial, îți oferă o mână de ajutor și îți propune trei idei de cadouri pentru membrii familiei tale.

Pentru gamer-ul pasionat
Fratele tău mai mic sau unii din prietenii tăi apropiați sunt pasionați de gaming? Ei bine, există
câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre ei. Probabil își petrec cea mai mare parte a
timpului lor liber pe computer sau console de jocuri. Și cu siguranță fac acest lucru și noaptea.
De aceea, au nevoie de un ecran de cea mai bună calitate. Pornind de la premisa că „cel mai bun cadou este ceva ce le va fi de folos”, putem să ne gândim la un televizor care le va îmbunătăți cu totul experiența de joc.

Recomandarea noastră este TCL 75C728 4K Ultra HD, QLED, Clasa G. Cu Game Master Pro și cele mai recente formate HDR (inclusiv HDR10+, Dolby Vision si Dolby Vision IQ), acest televizor TCL este cu totul aparte. Difuzoarele ONKYO aduc la viață jocul prin sunetul imersiv Dolby Atmos. Designul ultra subțire și tehnologia Android TV cu Google Assistant încorporat îi construiesc caracterul unic: inteligent și elegant!

Picture1Pentru suporterul dedicat
Când nu poate ajunge la meci, adu-i meciul direct acasă! TCL cunoaște puterea sportului și legătura specială care se creează între jucători, fani și întreaga comunitate, de aceea vine cu o soluție pentru tine când te afli în căutarea televizorului perfect pentru cel mai înfocat suporter din casă.

La cel mai avantajos preț, TCL 55P615 LED Smart 4K Ultra HD, Clasa E, vine încorporat cele mai noi tehnologii HDR, gata să-ți transforme întreaga cameră într-o sală de sport. Soundbarul este dotat cu tehnologie audio Dolby Atmos® pentru a oferi un sunet puternic, care pare că vine din toate direcțiile (inclusiv din partea de sus!) – perfect pentru a aduce evenimentul live, în casa ta.

Picture2Pentru iubitorul de seriale
Pasiunea pentru filme și seriale îi determină pe oameni să-și construiască singuri propriul ansamblu home theatre, însă mai mult ca sigur orice upgrade este binevenit. Și mai ales când este un cadou din partea celor dragi, cu atât mai mult!

Pentru cinefilul din familia ta, TCL vine cu o super propunere: televizorul TCL 55C721 139 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, QLED, Clasa G. Cu ajutorul tehnologiei Quantum Dot de ultimă generație, saturația și tonalitatea sunt create din peste un miliard de nuanțe, oferind culori cinematografie veridice. Această tehnologie reproduce într-un mod unic detaliile și profunzimea culorilor, ducând experiența home cinema-ului la nivelul următor.

Picture3Niciodată nu e prea devreme să începi pregătirile pentru sărbători, așa că fă-ți lista și gândește-te la propunerile noastre. Surprinde-i pe cei dragi cu televizoarele TCL și oferă-le un cadou ideal pentru momente de neuitat.