Networking — November 1, 2022 at 7:40 am

Allied Telesis lansează un firewall 5G

by

Denumit AR4050S-5G UTM Firewall 5G Mobile, noul produs Allied Telesis permite instalări WAN flexibile prin utilizarea lăţimii de bandă 5G de mare viteză pentru a lega locaţiile aflate la distanţă cu reţeaua centrală a firmei, sau pentru backup-ul unei conexiuni clasice la Internet.

1663955539732Puterea tehnologiei 5G permite viteze de date mobile fără precedent, cu latenţe mici, pentru a spori performanţa reţelei, iar atunci când face pereche cu caracteristicile Unified Threat Management ale noului produs, se asigură acces securizat la aplicaţii de afaceri de oriunde de pe cuprinsul reţelei WAN.

Noul firewall reprezintă platforma securizată ideală pentru afacerile distribuite moderne. Este ideal pentru zone rurale şi conectivitate în locaţii izolate. Produsul rezolvă cererea în creştere de acces la aplicaţii de afaceri de oriunde de pe cuprinsul reţelei WAN.

Produsul suportă folosirea de aplicaţii intensive, conferinţe video şi alte resurse online corporate. Firmele care se bazează pe conectivitate mobilă la Internet sunt asigurate de folosirea unor operaţiuni reziliente, cu capacitatea de conectare la doi furnizori de servicii mobile 5G diferiţi. Controlul deplin al aplicaţiilor permite firmelor să gestioneze eficient ce aplicaţii online folosesc angajaţii şi modul de folosire a acestora. Controlul web oferă un mijloc simplu de a spori productivitatea utilizatorilor, de a asigura conformitatea şi de a economisi lăţime de bandă, toate acestea simultan cu prevenirea ameninţărilor externe bazate pe Internet.

Nu în ultimul rând, funcţionalităţile VPN oferă acces securizat de la distanţă, astfel ca angajaţii să poată utiliza oricând resursele digitale de afaceri din interiorul sau din exteriorul sediului firmei.

Caracteristici cheie ale produsului:
• Sistem de operare AlliedWare Plus cu caracteristici îmbogăţite
• Instalare flexibilă cu sloturi de card Dual 5G SIM, plus porturi Ethernet WAN şi LAN în conexiune clasică
• Protecţie aplicaţii cu Deep Packet Inspection.

Operaţii de afaceri securizate prin sistemul de prevenire a intruziunilor
Gestionare şi optimizare automată a LAN-ului wireless prin intermediul Autonomous Wave Control implementată în echipament.
Monitorizare vizuală a performanţei LAN prin  folosirea Vista Manager, integrat în interfaţa grafică a dispozitivului