Hardware — November 2, 2022 at 4:55 pm

Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700)

by

ms700-pkg-01-blDell a lansat Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700), primul mouse răsucibil din lume, care oferă conectivitate Bluetooth pentru mai multe dispozitive.

Primul mouse răsucibil din lume, cu conectivitate Bluetooth pentru mai multe dispozitive, Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700) a fost proiectat pentru utilizatorii care au un program de lucru hibrid și care se afla mereu în mișcare. Eficient si portabil, cu o greutate de doar 56,9 grame, mouse-ul are o caracteristică de răsucire care îi permite să stea plat pentru o depozitare cât mai ușoară.

ms700-xms-05-blNu îți face griji pentru bateriile suplimentare, deoarece mouse-ul oferă 24 de luni de viață pentru aceasta, cea mai lungă durată de viață a unui acumulator dintr-un mouse răsucibil.

Conecteză-te fără probleme la până la 3 dispozitive prin Bluetooth 5.0, cu funcția Dell Pair cu un singur clic (3). Cu senzorul optic LED 4000 DPI reglabil, mouse-ul permite utilizatorilor să navigheze confortabil pe monitoare cu rezoluții diferite, pentru un control mai fluid și mai precis.

ms700-pkg-04-blDell Bluetooth Travel Mouse (MS700) oferă o garanție de 3 ani prin intermediul Dell Advanced Exchange Service și se adresează profesioniștilor care au nevoie de un mouse subțire pentru stilul lor de viață în mișcare.

Este disponibil într-un finisaj negru, moale la atingere, cu un ton argintiu lucios dedesubt pentru o estetică echilibrată și modernă.

ms700-xms-04-bk