Retail / Horeca — November 3, 2022 at 11:07 am

Telefoanele mobile în topul produselor cumpărate în primul val de Black Friday la Altex. Campania continuă până pe 23 noiembrie

by

Altex da start valului al 2lea de reduceri Black FridayAltex, liderul pieței de retail din România, încheie primul val de reduceri al campaniei Black Friday și anuntă noi super-oferte pentru valul 2, disponibile în perioada 03 – 09 noiembrie. Reducerile se aplică atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Noile oferte, ce pot ajunge până la 45% la unele categorii, vor fi valabile doar în săptămâna în care acestea sunt lansate. Telefoanele mobile sunt printre cele mai cumparate produse în primul val de reduceri Black Friday.

Cea mai cumpărată categorie de produse, în primul val de Black Friday, a fost reprezentată de cea a telefoanelor mobile. Apoi, televizoarele ultraHD și laptopurile au fost în topul listei de cumpărături. Acestea au fost urmate de alte categorii precum mașini de spălat rufe, aparate frigorifice și smartwatchuri. Și categoria expresoarelor de cafea ocupă un loc important în clasament, urmată de televizoare Led și aspiratoare.

Altex interiorNoi reduceri vor intra în campanie în valul al doilea începand cu 3 noiembrie. Discounturile oferite în campania de Black Friday pot ajunge chiar și până la 45% reducere pentru categoria băuturilor sau 40% la produsele din categoria mobililier, sanitare, articole de bebelusi, bricolaj și produse de curățenie. Cu reducere de până la 35% vor intra produsele din categoria electrocasnice mici și veselă. Telefoanele, tabletele, smartwatch-urile, laptopurile, produsele gaming, monitoarele și imprimantele vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari și home confort, dar și gama de beauty, cosmetice, produse de climatizare si cele pentru întreținerea casei. Iar produsele din gama auto electronică și anvelope vor beneficia de o reducere de până la 25%, urmate de vehicule electrice și articole sportive cu reducere de pana la 20%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday și să își creeaze liste cu produse favorite.

Patru valuri de Black Friday 2022:

• Val 1: oferte valabile între 27 octombrie – 02 noiembrie – perioada încheiată
Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie – 09  noiembrie
• Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie – 16 noiembrie
• Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie – 23 noiembrie

De asemenea, clienții au și opțiunea achiziției produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.