COMUNICATE — November 7, 2022 at 9:30 am

OSF Digital investește în formare și extindere în România

by

OSF Digital, o companie de top în furnizarea de servicii digitale, anunță planuri de extindere pentru anul 2023 cu 150 de noi angajări și formări  gratuite pentru 300 de persoane, prin cursurile OSF Academy. Cursurile sunt planificate pentru specializările: Salesforce Developer, Salesforce Marketing Cloud Administrator și Developer și QA Tester. Prin aceste traininguri, OSF își propune să pregătească studenții și persoanele care doresc o reconversie profesională pentru o carieră în cadrul OSF Digital și în industria digitală.

OSF Academy este un program unic pentru cei interesați să înceapă o carieră în industria IT. Programul este gratuit pentru participanți, iar admiterea la training este pe baza cunoștințelor tehnice și de limbă engleză. În 2022, OSF Digital a format peste 200 de persoane în România ca programatori Front-end sau Back-end și specialiști QA Tester. În prezent, OSF Digital are peste 470 angajați în România și continuă să-și extindă această echipă.

OSF Digital„OSF Digital susține educația prin diverse programe pe care le desfășoară la nivel global. Ne propunem să continuăm să pregătim studenții pentru un viitor job la OSF Digital și pentru piața de locuri de muncă în domeniul Salesforce”, declară Gerard (Gerry) Szatvanyi, CEO OSF Digital.

„Suntem încântați să anunțăm planurile noastre ambițioase din 2023 pentru piața de muncă și pentru domeniul educației din România”, a transmis Alin Dorobanțu, Chief Operations Officer la OSF Digital. „Continuăm să ne extindem prezența în România și să ne implicăm în pregătirea specialiștilor pentru joburile din sectorul digital.”

OSF Digital sprijină educația în mod activ prin cele trei programe derulate: OSF Academy,  programul de burse OSF Digital și parteneriatul cu facultățile din domeniul digital.

Parteneriatul cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), Universitatea Alexandru Ioan Cuza

OSF Digital și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), specializarea Informatică Economică, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași au dezvoltat în ultimii doi ani un parteneriat unic, printr-un program ce acoperă întregul an universitar. Colaborarea s-a concretizat prin cele trei cluburi organizate pentru studenții din anul 3, de la specializarea Informatică Economică:  Salesforce Commerce Cloud Merchandising, Salesforce CRM și Front-End Web Development Course.

Tot în cadrul acestui parteneriat, OSF Digital a donat 40.000 Euro către Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), specializarea Informatică Economică. Sponsorizarea a acoperit renovarea unui laborator și dotarea acestuia cu mobilier și echipament IT. După renovare, laboratorul a devenit un loc modern de training pentru studenți, oferind condiții excelente de studiu și practică digitală.

Cel de-al treilea program OSF pentru educație este oferirea de burse OSF Digital, prin intermediul Fundației OSF Digital. Prin acest program, studenții din medii socio-economice defavorizate sunt sprijiniți pentru a-și finaliza studiile. Echipa OSF Digital identifică  studenți cu rezultate academice deosebite și le acordă burse cu ajutorul cărora au posibilitatea să-și atingă potențialul lor maxim de învățare. Prin intermediul acestui program, OSF Digital a oferit burse pentru 30 de studenți în anul 2022.

În România, compania OSF Digital este prezentă prin birouri locale încă de la înființarea sa, din anul 2003. OSF are birouri deschise în București, Iași, Cluj-Napoca, Suceava, Brașov, Pitești, Craiova și Piatra Neamț.

Aflați mai multe despre OSF Digital pe site-ul osf. digital.