Servicii IT — November 10, 2022 at 2:53 pm

Campania Instant Ink “Recomandă un prieten” a fost extinsă la 3 luni, inclusiv în România

by

HP lansează o nouă campanie promoțională “Recomandă un prieten”, care permite abonaților Instant Ink și celor pe care îi recomandă să primească 3 luni gratuite de servicii.  

1Procesul este simplu și e disponibil tuturor abonaților Instant Ink, prin intermediul tabloului de comandă personal Instant Ink de pe hpinstantink.com. Mai exact, în momentul conectării la contul personal Instant Ink, utilizatorii vor găsi codul unic de recomandare personalizat, care poate fi împărtășit cu prietenii sau familia, ca potențiali noi abonați.

Fiecare abonament nou Instant Ink activat cu ajutorul codului personalizat de recomandare oferă 3 luni gratuite abonatului Instant Ink care a oferit codul și 3 luni gratuite noului abonat, care a folosit acest cod pentru a se abona la serviciul Instant Ink. Această ofertă promoțională este limitată și va fi disponibilă până la 31 ianuarie 2023.

În cadrul campaniei promoționale “Recomandă un prieten” nu există o limită a numărului de recomandări pe care fiecare dintre abonații Instant Ink le poate oferi. Oferta de 3 luni gratuite va fi echivalentă cu planul de pagini Instant Ink ales de abonat și nu acoperă paginile suplimentare, în cazul în care utilizatorul depășește numărul de pagini prevăzut de planul său lunar. Fiecare nou abonat recomandat va primi 3 luni gratuite echivalente cu planul de pagini ales de prietenul care i-a oferit codul de recomandare.

Prin intermediul abonamentului Instant Ink, HP oferă o experiență de imprimare fără griji, asigurându-se că utilizatorii au întotdeauna cerneală sau toner la îndemână atunci când au nevoie și facilitând economii de până la 70% la abonamentul pentru cerneală și până la 50% la cel pentru toner. HP Instant Ink se bazează pe numărul de pagini care sunt tipărite într-o lună, nu pe cartușe, abonații având posibilitatea de a alege planul de pagini care se potrivește volumului lor lunar de imprimare. Indiferent de mărimea volumelor de imprimare, există o opțiune pentru fiecare utilizator. Planurile de tipărire încep de la 0,99 € care acoperă 10 pagini pe lună și includ cerneală sau toner, livrare fără probleme și reciclare preplătită. Utilizatorii își pot anula sau modifica planul Instant Ink în orice moment.

Mai multe detalii, pe https://www.hp.com/ro-ro/printers/instant-ink.html.