Evenimente — November 14, 2022 at 2:57 pm

Evenimentul No Time for Downtime a ajuns la ediția 19

by

Maguay a organizat pe 2 noiembrie 2022 cea de-a XIX-a editie a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor si infrastructurii IT critice pentru siguranta organizatiilor – „No Time for Downtime”.

No Time for downtime 1Editia din acest an a fost una cu o participare record, complementara aniversarii Maguay a 30 ani de activitate.

Pe langa cei peste 250 invitati care au participat au fost prezenti si cei mai importanti parteneri Maguay, lideri mondiali de solutii hardware si software – Intel, Fortinet, VMware, HPE, Veritas, Oracle, Microsoft, Bitdefender, Pure Storage, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Synology, Rittal si Samsung, dar si companiile romanesti Phoenix IT si iTrack.

No Time for Downtime, editia a XIX-a, s-a adresat specialistilor IT, dar si managerilor de nivel inalt, interesati de solutiile si noutatile tehnologice prezentate de Maguay si de catre partenerii sai.

Locatia evenimentului, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, suficienta la editiile anterioare, a devenit neincapatoare pentru showcase-ul tehnologic de anul acesta.