Hardware — November 14, 2022 at 7:41 pm

Kingston FURY actualizează SSD-ul FURY Renegade oferind şi un model cu radiator

by

Kingston FURY, divizia de gaming a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, a lansat astăzi SSD-ul Kingston FURY Renegade cu radiator, a doua generație cu interfață PCIe 4.0 NVMe M.2 perfect pentru pasionaţii de jocuri care folosesc atât console cât și PC-uri. Kingston FURY Renegade SSD cu radiator menține viteza și temperatura, oferind în același timp performanțe de vârf la capacități mari, folosind cel mai recent controler Gen 4×4.

KF Renegade SSD FamilyPrin maximizarea lățimii de bandă a interfeței PCIe 4.0, SSD-urile Kingston FURY Renegade ating viteze de până la 7.300/7.000 MB/s la citire/scriere1 și până la 1.000.000.000 IOPS1, pentru a oferi o experiență de joc excepțională. Unitățile sunt optimizate pentru a reduce timpii de încărcare al jocurilor și al aplicațiilor, pentru a realiza streaming cu ușurință și pentru a oferi sistemului dvs. viteză în utilizarea de zi cu zi.

Disponibil în capacități mari de până la 4TB2 , unitatea oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca o bibliotecă extinsă de jocuri. Kingston FURY Renegade oferă două opțiuni pentru utilizatori, ambele cu viteze formidabile și capacități masive:
• Kingston FURY Renegade cu radiator din aluminiu plus grafen şi un profil redus. Acesta menține unitatea rece în timpul utilizării intense și oferă performanțe superioare, fiind dedicat calculatoarelor de mici dimensiuni sau laptop-urilor de gaming.
• Kingston FURY Renegade cu radiator de dimensiuni mari, cel mai bun din punct de vedere estetic, cu un strat suplimentar de dispersie termică, astfel încât atunci când jocul se încălzește, consola ta PS5 rămâne rece.

„Designul SSD-ului Kingston FURY Renegade împinge limitele tehnologiei PCIe Gen4 pentru a le oferi utilizatorilor un spațiu de stocare de înaltă performanță care să completeze cele mai recente procesoare și GPU-uri”, a declarat Liny Cheliyan, Kingston EMEA Business Manager – Prosumer Flash și SSD. „Odată cu introducerea modelului opţional cu radiator, utilizatorii pot îndeplini standardele tot mai ridicate ale viitoarelor platforme de gaming prin viteză și stabilitate termică”.

Familia Kingston FURY Renegade SSD este disponibilă în prezent în capacități de 500GB, 1TB, 2TB și 4TB. Kingston FURY Renegade are o garanție de cinci ani4  și asistență tehnică gratuită. Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Kingston FURY Renegade SSD cu radiator
Cod identificare Capacitate
SFYRSK/500G SSD Kingston FURY Renegade de 500 GB cu radiator
SFYRSK/1000G SSD Kingston FURY Renegade de 1TB cu radiator
SFYRDK/2000G SSD Kingston FURY Renegade de 2TB cu radiator
SFYRDK/4000G SSD Kingston FURY Renegade de 4TB cu radiator