NEWS — November 14, 2022 at 5:00 pm

Soluția ERP SVAP2025 cu Roboții-asistenți

by

Clienții SIMAVI se bucură acum, pe lângă funcționalitățile foarte practice aduse de noul ERP SVAP2025, de un upgrade care reduce spectaculos timpul de lucru cu documentele contabile!

Banner in pagina SIMAVI.V10SVAP2025, noul ERP lansat de SIMAVI, vine la pachet cu două componente bazate pe tehnologie înaltă: ROBOSVAP și Roboții-asistenți.

Economia generată prin introducerea componentei de digitalizare ROBOSVAP, cu pachetul de Roboți-asistenți, este semnificativă:
– 94% economie de timp prin automatizarea operațiunilor cu furnizorii
– 90% economie de timp prin automatizarea extraselor bancare.

SVAP2025 înglobează funcționalitățile SIVECO Applications, cu îmbunătățiri semnificative, în pas cu legislația actuală și nevoile curente ale companiilor.

Noul ERP aduce funcționalități foarte practice (cum ar fi ordinul de plată multiplu electronic sau modulul nou de inventariere, cu utilizarea codurilor de bare/QR) și actualizări în pas cu legislația (bilanț și anexe, declarații fiscale precum D300, D390, D394, D112 sau noua raportare SAF-T).

Ca inovație absolută, Roboții-asistenți cu tehnologie UiPath acoperă documentele folosite în cadrul Departamentelor Financiare (facturi, extrase bancare etc) și pot fi extinși la orice alt document și flux operațional: financiar-contabil (stocuri, producție), administrativ/HR (foi de pontaj, calcul salarial, formulare, cereri etc), operațional (avize deplasare teren etc).

Puteți vedea Roboții-asistenți la lucru aici.

ROBOSVAP se poate implementa pe orice soluție ERP utilizați în prezent în organizația dumneavoastră.

Avantajele acestei soluții și ce vi se pune la dispoziție, pe lângă SVAP2025, găsiți aici.