Networking — November 14, 2022 at 1:56 pm

Zyxel primește distincția „Best PSA/RMM Vendor Award 2022”

by

Furnizorii de servicii gestionate (MSP) reprezintă una dintre direcțiile strategice principale ale Zyxel datorită Nebula, instrumentul de management în cloud al rețelelor multi-site. Ca o recunoaștere a suportului oferit prin intermediul Nebula, Zyxel a câștigat recent premiul pentru cel mai bun furnizor de soluții PSA/RMM al anului la premiile MSP Inovation 2022.

Într-o ceremonie ce a avut loc la Londra, premiile Channel Partner Insight’s 2022 European MSP Innovation Awards au răsplătit eforturile făcute de companii în direcția inovației, precum și cele mai bune practici în sectorul serviciilor gestionate la nivelul întregului continent european.

Evenimentul a fost onorat de numeroși lideri și directori seniori ai furnizorilor de servicii gestionate (Managed Services Provider – MSP) care au avut ocazia să socializeze și să-și împărtășească opiniile despre partenerii care îi sprijină pentru a evolua cât mai bine în peisajul tumultuos al pieței din această perioadă.

Un furnizor MSP oferă servicii, cum ar fi servicii de rețea, pentru aplicații, infrastructură și securitate, prin asistență continuă și regulată și administrare activă la sediul clienților, în centrul de date propriu (hosting) sau într-un centru de date terță parte.

Prezent la eveniment, Jean-Marc Guignier, Executive Vice President Sales Marketing EMEA în cadrul Zyxel Networks, a vorbit despre importanța pe care o are pentru el și pentru echipa sa câștigarea distincției „Best PSA/RMM Vendor Award 2022”, precum și despre cum vede evoluția viitoare a pieței furnizorilor de servicii gestionate.

Instrumentele PSA (Professional Services Automation) și RMM (Remote Monitoring and Management) sunt ambele create pentru a stimula afacerea unui furnizor de servicii, dar sunt destinate unor sfere diferite. Utilizarea PSA poate ajuta la construirea proceselor de afaceri, în timp ce RMM se referă la „ajustarea fină” a unui suport tehnic intern.

Zyxel și-a construit liniile de produse pe patru categorii principale: Securitate, Switching, Wifi și Conectivitate mobilă (LTE/5G). Dar principalul motor de creștere este în mod cert soluția de management în cloud, Nebula. Această soluție, care susține toate cele patru linii de produse, este adoptată pe scară largă în rândul clienților noștri, deoarece le permite să configureze și să controleze toate dispozitivele noastre printr-o soluție centrală de management.

Levente Cseh - Sales representative BG & RO„Soluția Nebula Cloud Networking permite conectarea, protejarea și gestionarea echipamentelor compatibile Nebula – access point, firewall-urile de securitate și switch-urile Zyxel cu platforma centralizată din cloud, Zyxel Nebula. Acesta este un mediu ideal pentru furnizorii de servicii gestionate în care pot oferi clienților servicii la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Levente Cseh, Sales Representative Bulgaria & Romania – Zyxel Networks.

Produsele Zyxel au primit numeroase recunoașteri și premii prestigioase din partea mass-media din industrie și a grupurilor de influență. Apreciem cu adevărat aceste onoruri pe care produsele și eforturile specialiștilor noștri din departamentul de cercetare-dezvoltare le primesc și vă vom împărtășim veștile bune. Un rezumat al distincțiilor obținute în ultimele 3 luni poate fi citit aici.

Pentru mai multe informații legate de produsele și soluțiile Zyxel Networks vă invităm să vizitați https://www.zyxel.com și Zyxel Experts (https://zyxelexperts.ro/).