Data Center / Storage — November 16, 2022 at 3:49 pm

Vertiv introduce o nouă linie de comutatoare de transfer de rack şi de surse de alimentare neîntreruptibile cu litiu-ion

by

Vertiv (NYSE: VRT), un furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a lansat astăzi pe piaţă Vertiv™ Geist™ Rack Transfer Switch (RTS), o nouă linie de comutatoare de transfer care oferă putere redundantă dispozitivelor cu un singur cablu, şi o sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS), extrem de eficientă, Vertiv™ Liebert® GXT5 Lithium-Ion, proiectată pentru instalare în rack sau de sine stătătoare. Aceste dispozitive care economisesc spaţiu sunt ideale pentru utilizare în reţele IT distribuite şi în locaţii de procesare edge, fiind acum disponibile şi livrate din stoc în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Vertiv-Geist-RTS-800X600Vertiv Geist RTS detectează instantaneu pierderea de energie şi comută automat sarcina la o sursă alternativă în mai puţin de 4 până la 8 milisecunde, permițând serverelor alimentate şi altor dispozitive importante să continue să funcţioneze în cazul unei întreruperi planificate sau neplanificate. În prezent, este disponibil în modele de bază upgradabile, respectiv cu inteligență îmbunătățită, precum şi în modele comutate şi monitorizate la nivel de priză. Modelele de bază actualizabile includ inteligenţa necesară astăzi, cu opţiunea de a actualiza tehnologia pe măsură ce nevoile evoluează. Modelele de inteligenţă îmbunătăţită oferă o vedere cuprinzătoare asupra consumului de energie al echipamentelor IT critice, disponibile fie la rack, fie prin acces de la distanţă.

Pe lângă furnizarea de energie redundantă, Vertiv Geist RTS monitorizează, de asemenea, în mod proactiv mediul IT, inclusiv temperatura, umiditatea şi fluxul de aer. Utilizatorii au opţiunea de a îmbunătăţi funcţiile de monitorizare ale dispozitivului, cu monitorizarea de la distanţă a consumului de energie a dispozitivelor IT. Vertiv Geist RTS poate susține până la 24 de prize pentru configuraţii de rack cu densitate mai mare.

Vertiv_GXT5LI-1500IRT2UXL_Front_800x600Disponibil în capacităţi de 1000 VA, 1500 VA, 2000 VA şi 3000 VA, Liebert GXT5 Litiu-Ion este un UPS online cu dublă conversie, care foloseşte densitatea de putere mai mare a litiu-ion-ului pentru a asigura un timp mai mare de funcţionare a bateriei în acelaşi spaţiu ca şi o baterie tipică cu plumb-acid (VRLA). Liebert® GXT5 Litiu-Ion poate avea, de asemenea, o durată de funcţionare scalabilă, cu capacitatea de a adăuga până la opt module externe de baterii litiu-ion de 1U la fiecare UPS.

VA7U2100_Front-view_Vertiv-Geist-RTS-rPDU-High-Res (1)Bateriile litiu-ion au de obicei o durată de viaţă de 8-10 ani – aproximativ durata de viaţă a UPS-ului în sine – comparativ cu aproximativ 3-5 ani în cazul bateriilor VRLA, eliminându-se astfel necesitatea înlocuirii şi întreţinerii costisitoare şi incomode a bateriilor. Bateriile litiu-ion sunt, de asemenea, mult mai uşoare decât bateriile VRLA şi funcţionează mai bine la temperaturi mai ridicate, reducând astfel cheltuielile aferente energiei necesară pentru răcirea rack-urilor. Aceste beneficii inerente oferă clienţilor Liebert GXT5 Litiu-Ion un cost total de proprietate (TCO) care este cu până la 50% mai mic decât în cazul unui UPS similar care utilizează baterii VRLA, pe durata de viaţă obişnuită a UPS-ului. În plus, Liebert GXT5 Litiu-Ion are un factor de putere mare (0,9-1,0) şi o eficienţă de până la 95% în modul online şi până la 98% în modul ECO activ, permiţând economii suplimentare de energie şi costuri.

„Pe măsură ce procesarea edge, IoT şi 5G continuă să se extindă şi să devină noua coloană vertebrală a digitalizării, distribuitorii şi resellerii caută soluţii eficiente pentru a proteja site-urile IT mici şi micro în cazul întreruperilor de curent”, a declarat Birgit Jackson, director pentru rack-uri integrate şi soluţii IT din cadrul Vertiv în EMEA. „Aceste completări la portofoliul nostru de produse IT aduc o serie de beneficii pentru a sprijini creşterea în zona edge, permiţând companiilor să folosească cele mai noi tehnologii şi să-şi accelereze călătoria transformării digitale.”

UPS-urile Vertiv™ Geist™ RTS şi Liebert GXT5 Lithium-Ion sunt ideale pentru industria bancară, domeniul serviciilor medicale, servicii financiare, educaţie, energie, guvern şi transporturi care operează micro centre de date, reţele IT distribuite sau centrele de date pentru procesare edge.

Aceste ultime adăugări la portofoliul de produse IT al Vertiv le permit reseller-ilor EMEA din ţările participante să câştige mai multe puncte prin Programul de stimulare Vertiv (VIP), care le permite partenerilor să câştige cu uşurinţă recompense fără a fi nevoie de nicio raportare. Punctele bonus sunt încărcate lunar în Vertiv Partner Portal, iar partenerul trebuie doar să se conecteze pentru a le valorifica.

Pentru mai multe informaţii despre Vertiv şi portofoliul său de produse și soluții, vizitaţi Vertiv.com. Faceţi clic pe „Parteneri” şi „Aplicaţi acum” pentru a profita din plin de ceea ce vă oferă Vertiv.