Retail / Horeca — November 17, 2022 at 11:15 am

Altex dă startul ultimului val de reduceri de Black Friday. Campania se încheie pe 23 noiembrie!

by

Altex Black Friday (2)Altex, liderul pieței de retail din România, anunță noi reduceri și super oferte în ultimul val al campaniei de Black Friday. Discounturile se aplică atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Reducerile din valul al patrulea pot ajunge până la 40% la unele categorii și sunt valabile doar în perioada 17 – 23 noiembrie.

Noi oferte vor intra în campania de Black Friday, începând de joi, 17 noiembrie, la Altex și Media Galaxy. Discounturile din ultimul val al campaniei de Black Friday ajung până la 40% pentru categoria mobilier, sanitare și bricolaj, iar reduceri de până la 35% se regăsesc la produsele din gama electrocasnicelor mici și veselă, dar și telefoanele, tabletele, smartwatchurile și accesoriile mobile. Laptopurile, sisteme PC, monitoarele și imprimante, dar și produsele de gaming se bucură de o reducere de până la 30%.

Discounturi de până la 25% se regăsesc la produsele din categoria auto, electronică și anvelope, dar și la produsele din gama de beauty și cosmetice. Tot în valul 4 de Black Friday la Altex și Media Galaxy, televizoarele, produsele audio-video, dar și produsele de întreținerea casei beneficiază de reduceri de până la 20%.

De asemenea, a crescut interesul pentru noi categorii de produse precum articole pentru copii, detergenți, articole voiaj sau papetărie, birotică, altele decât cele electro-IT pentru care Altex este lider de piață.

Câteva dintre cele mai atractive oferte disponibile de joi, 17 noiembrie sunt pentru un televizor Philips LED UHD ce va avea o reducere de 800 lei, de la 2.800 lei la 1.999 lei și o trotinetă electrică Myria City Travaller Titan care va avea tot o reducere de 800 lei și un preț nou de 2.799 lei.

Și în ultimul val al campaniei de Black Friday clienții au opțiunea de a achiziționa produsele preferate în rate, fie rate fără dobândă, prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

Altex interiorCele mai căutate produse de Black Friday!

Cea mai cumpărată categorie de produse, în campania de Black Friday, a fost reprezentată de cea a telefoanelor mobile, urmată de televizoarele ultraHD și laptopurile, care au încheiat topul listei de cumpărături.

Tot pe lista de cumpărături a românilor s-au aflat și produsele din categoria electrocasnicelor mari, mașini de spălat rufe și aparate frigorifice, dar și produsele din categoriia comunicații, precum smartwatchurile. Și categoria expresoarelor de cafea ocupă un loc important în preferințele clienților.