NEWS — November 21, 2022 at 2:46 pm

Monitor pentru artiști

by

Artiștii și profesioniștii din domeniile culturale și creative lucrează într-o mare varietate de moduri și caută soluții care să răspundă cerințelor lor diverse și specifice pentru a-și exprima pe deplin creativitatea. Deși aceste nevoi sunt diferite, consensul este acela de a avea un monitor performant, care să poată asigura funcții de creștere a performanței, imagini de înaltă calitate și confort prin ajutorul conectivității.

image002MMD lansează Philips 27B1U7903, un monitor 4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 care combină performanța excepțională a imaginii, conectarea sigură cu un singur cablu, materiale durabile și un design elegant. Dotat cu funcții de înaltă performanță pentru a le permite profesioniștilor să atingă noi niveluri de productivitate, Philips 27B1U7903 este, de asemenea, primul monitor Philips care dispune de tehnologia Thunderbolt 4 pentru conectivitate de ultimă generație.

Caracteristici cheie

• Thunderbolt 4 in/out pentru semnal video, audio, transfer de date, Ethernet, livrare de energie, conectare în lanț și multe altele
• Afișaj MiniLED, cel mai mare număr de zone pentru reglare a intensității luminoase dintr-un monitor de 27 inch (2.304 zone, față de 576 de zone normale)
• VESA DisplayHDR 1400 pentru nuanțe de un negru profund și alb mai luminos, cu efecte ultra-realiste în jocuri și filme
• Rezoluție UltraClear 4K UHD pentru precizie și detalii extreme
• Design cu ramă îngustă pe patru laturi și gestionare integrată a cablurilor pentru un aspect elegant, fără aglomerări.

Tehnologia Zero Bright Dot elimină defectele punctelor luminoase de pe LCD, în timp ce SmartUniformity asigură o luminozitate constantă pe tot ecranul. Valoarea Delta E mai mică de 1 asigură o acuratețe maximă a culorilor, pe lângă faptul că asigură lipsa oricărei diferențe de culoare între mai multe ecrane.

Philips 27B1U7903 va fi disponibil din luna decembrie la prețul de 6417 Lei.