Foto-Video-Audio — November 21, 2022 at 3:47 pm

TCL ne inspiră să căutăm excelența și să ne bucurăm de fiecare moment din cele mai tari competiții sportive

by

Numărătoarea inversă a luat sfârșit! Milioane de fani din întreaga lume au urmărit startul celui mai important eveniment de fotbal aseară, 20 noiembrie 2022. În calitate de principal jucător al industriei TV la nivel mondial și un bine-cunoscut susținător al sportului, TCL este pregătit să îmbunătățească experiența suporterilor pentru cea mai așteptată competiție din acest an. Nu numai că TCL are o gamă premiată de televizoare Mini LED QLED care oferă imagini incredibile cu sonorizare pe măsură, dar, de asemenea, lansează o serie de activități online și offline interesante în cadrul celui mai mare „festival de fotbal” din lume.

TCL Ambassadors
Experiență de vizionare Premium ‘Pitch-Side’

TCL a dat startul unui lung șir de inovații în tehnologia Mini LED încă din 2018, iar seria din 2022 oferă o gamă largă de televizoare, de la modele de bază la cele emblematice, pentru a maximiza plăcerea de vizionare. Cea mai recentă generație de tehnologie Mini LED de la TCL este concepută pentru a furniza calitate de nivel superior; contrastul puternic și tehnologia local dimming fac ca imaginile să fie clare și precise, în timp ce ecranul ultra subțire oferă o luminozitate optimă.

Cu un control precis al luminii pe 16 biți, tehnologia TCL Mini LED oferă culori mai bogate și detalii realiste atât în camere întunecate, cât și în cea mai strălucitoare lumină naturală. Totodată, tehnologia de iluminare și rata de refresh ridicată, de până la 144Hz, asigură faptul că obiectele în mișcare rapidă sunt mai clare și mai bine definite pe ecran. Rezultatul? – o calitate excepțională a imaginii, care îi pune pe suporteri în mijlocul acțiunii pentru a-i face să se simtă ca și cum ar fi pe teren alături de jucătorii preferați.

Pentru o experiență home theater completă, colecția XL include ecrane de 85 inchi și televizorul QLED TCL de 98 inchi (TCL 98C735), dotat cu tehnologie Quantum Dot color. Cele mai recente televizoare din seria C de la TCL oferă, de asemenea, o calitate excepțională a imaginii! Printre acestea se numără și câștigătorul premiilor EISA, televizorul Premium 4K Mini LED C835, cu Dolby Atmos pentru un sunet uimitor.

Alături de fanii sportului, oriunde și oricând

Ori de câte ori vă aflați pe drum, TCL se asigură că portofoliul său 5G oferă ceva pentru toată lumea, cu smartphone-uri, tablete și routere TCL având conectivitate de ultimă generație – pentru a nu pierde niciodată evenimente importante, oriunde vă aflați.

Intrați în febra jocului cu Ambasadorii TCL

Cu mult înainte de mult așteptatul eveniment, TCL a format o super echipă de brand ambassadors: Phil Foden, tânărul mijlocaș excepțional din Anglia; mijlocașul spaniol Pedri, un superstar în devenire; Rodrygo, remarcabilul atacant din flancul drept în cadrul echipei naționale braziliene; și Raphaël Varane, fundaș renumit și un jucător cheie în echipa națională franceză. În timp ce echipele lor naționale se luptă pentru un loc în finală, cele patru superstaruri de fotbal vor fi împreună în această formație ca parte a campaniei online TCL în timpul evenimentului de fotbal.

Raphaël Varane (Franța): „Șansa de a ne conecta cu fanii din întreaga lume este o oportunitate fantastică. Mă bucur că am această posibilitate de a mă asocia cu un brand precum TCL, al cărui palmares arată dedicare în a oferi experiențe de cea mai bună calitate pentru susținătorii noștri”.

Phil Foden (Anglia): „Pasiunea mea pentru fotbal a început în copilărie, când mă jucam pe străzile din Stockport împreună cu prietenii mei și ne uitam la idolii noștri la TV. Sunt încântat să fac parte din familia TCL și sper ca, împreună, să fim o sursă de inspirație pentru viitoarea generație de jucători de fotbal.”

Pedri (Spania): „Sunt entuziasmat să am șansa de a începe această colaborare cu TCL. Cu toții ne dorim să oferim o experiență de neuitat fanilor noștri și să împărtășim pasiunea pentru sport, iar în calitate de ambasador TCL, sunt sigur că putem transmite un spirit sportiv care să-i inspire pe fanii noștri.”

Rodrygo (Brazilia): „Sunt bucuros să-mi joc rolul de ambasador TCL și să colaborez cu o companie care pune calitatea pe primul loc și care își dorește să inspire excelență, mai presus de orice.”

Pentru a vedea echipa TCL în acțiune, intrați aici și urmăriți-i pe cei patru ambasadori care ne arată cum să avem un stil de viață smart, împreună cu tehnologiile inovatoare TCL. Astfel, TCL își invită fanii să-l urmeze și să-l încurajeze pe ambasadorul lor preferat, să împărtășească pasiunea lor pentru fotbal și să se bucure la maximum de fiecare moment al competiției.

Bucură-te alături de idolii tăi!

Echipa de Ambasadori TCL își propune să inspire oamenii să caute excelența în viața lor de zi cu zi.
Pentru a încuraja fanii din întreaga Europă să-și susțină ambasadorul preferat, TCL a pus la cale numeroase acțiuni care să le permită să-și împărtășească pasiunea pentru fotbal și chiar să aibă ocazia de a-și întâlni idolii!

Datorită sesiunii online de „Meet and Greet”, fanii pot câștiga o discuție exclusivă cu fotbalistul lor preferat: Raphaël Varane, Pedri sau Phil Foden. Începând de acum și până pe 31 decembrie (Available in France, Spain, United Kingdom, Czech Republic, Italy, Poland, Germany, Turkey, Belgium, Luxemburg, Netherlands, Greece), aceștia se vor putea înscrie în concurs prin paginile dedicate și pe canalele de social media TCL.
Își vor putea înregistra șansa de a câștiga, fără cerințe de achiziție, prin intermediul paginilor de destinație dedicate[ Available in France, Spain, United Kingdom, Czech Republic, Italy, Poland, Germany, Turkey, Belgium, Luxemburg, Netherlands, Greece) și pe canalele de social media TCL.

TCL va lansa, de asemenea, o serie de roadshow-uri pop-up în care fanii se pot reuni într-o atmosferă de sărbătoare și-și pot împărtăși experiența de fotbal, în persoană, în întreaga lume.

Rămâneți aproape pentru a afla mai multe despre activitățile online și offline ale TCL și pregătiți-vă să vă încurajați echipa preferată, jucătorii și Ambasadorii TCL și să sărbătoriți fiecare moment al acestui eveniment global uimitor.