Business — November 22, 2022 at 6:07 pm

Expressoft Technology a fuzionat cu T&C NET

by

Expressoft Technology și T&C NET, doi dintre cei mai importanți și experimentați furnizori de soluții software pentru industria Ospitalității, au fuzionat sub denumirea de Expressoft Technology. Anterior fuzionării, acționarii Expressoft Technology împreună cu un nou investitor, au achiziționat un pachet minoritar din T&C NET.

Noua companie rezultată în urma fuziunii, cu capital integral românesc, estimează o cifră de afaceri de peste 12 milioane ron pentru anul 2022. Cu o echipă de aproximativ 40 de persoane și o experiență medie de 16 ani în dezvoltarea, vânzarea și mentenanța de soluții software dedicate ospitalității, noua companie Expressoft Technology își propune să accelereze planurile de dezvoltare locală și regională.

Cu peste două decenii de experiență, compania Expressoft Technology este lider pe piața dezvoltării soluțiilor software pentru HoReCa, implementând peste 15.000 licențe software atât în România cât și în Dubai.

De asemenea, T&C NET este unul din principalii și cei mai activi furnizori de soluții software și echipamente pentru industria ospitalității din România, cu peste 30 de ani de prezență pe piață și peste 400 de clienți hoteluri și restaurante.

Gabriel Iovu Expressoft Technology
Gabriel Iovu, Managing Partner Expressoft Technology

„Fuziunea celor două companii vine în mod natural, după un parteneriat strategic de peste 18 ani, și s-a materializat pe fondul unei viziuni comune și anume aceea de a face ospitalitatea ușoară, prin intermediul tehnologiei. Noua entitate va continua să investească în dezvoltarea de tehnologie și servicii de calitate superioară pentru industria ospitalității, având planuri și obiective de business foarte ambițioase”, a declarat Gabriel Iovu, Managing Partner Expressoft Technology.

Prin fuziunea celor două companii, Expressoft Technology își propune să aducă plus valoare afacerilor din sectorul ospitalității prin automatizare, inovație, produse și servicii de înaltă calitate, oferind soluții software complete pentru industria ospitalității.

„Expressoft Technology, noua companie rezultată în urma fuziunii, va oferi partenerilor o suită completă de produse IT și servicii integrate pentru domeniul HoReCa. Din punct de vedere operațional cele două companii sunt pregătite să treacă la pasul următor, și anume cel al implementării fuziunii, pe care îl dorim finalizat în cel mai scurt timp pentru a ne putea concentra toate eforturile în direcția dezvoltării Expressoft Technology nu doar la nivel național, ci și pe alte piețe europene”, a declarat Corneliu Cătălin, Business Development Manager T&C NET.

În anul 2021, prin intermediul ecosistemelor software Expressoft și T&C NET, au fost procesate peste 15 milioane de tranzacții cu o valoare totală de peste 2,5 miliarde ron (500 de milioane euro), în peste 1.000 de locații, hoteluri, restaurante, magazine, cafenele, cofetării, parcuri de distracții, saloane de înfrumusețare și centre SPA.

„Finalizarea acestei fuziuni reprezintă un pas important pentru consolidarea Expressoft Technology în linie cu strategia noastră comună de creştere accelerată. Obiectivul nostru este de a oferi clienților noştri existenţi şi viitori soluții complete, de calitate superioară, şi servicii îmbunătățite pe toate planurile”, a declarat Andrei Verboncu, Managing Director T&C NET.

Expressoft Technology va continua să investească în dezvoltarea tehnologiei, a angajaților și a proceselor astfel încât să susțină în continuare, pe termen lung, dezvoltarea afacerile partenerilor săi. În urma fuziunii celor două companii, Expressoft Technology estimează o cifră de afaceri de peste 15 milioane ron (3 milioane euro) pentru anul 2023 și o creștere a numărului de clienți cu peste 20%.