MANAGEMENT — November 23, 2022 at 2:09 pm

IBM o numește pe Cerasela Venera Baiculescu în funcția de Country Leader pentru IBM România şi Moldova

by

IBM (NYSE: IBM )  a anunțat astăzi numirea Cerasela Venera Baiculescu în funcția de Country Leader în cadrul IBM România și Moldova.  

Cerasela_BaiculescuCerasela Venera Baiculescu va fi responsabilă pentru operațiunile de afaceri globale ale companiei IBM în România și Moldova, susținând creșterea business-ului și asigurând un nivel înalt de satisfacție al clienților.

„Am privilegiul de a conduce operațiunile IBM din România și Moldova”, spune Cerasela Venera Baiculescu. „Prin valorificarea soluțiilor IBM de inteligență artificială și cloud hibrid, a expertizei în consultanță și a partenerilor noștri de ecosistem, putem accelera și mai mult procesele de transformare digitală ale clienților noștri și putem ajuta la modelarea economiei țărilor respective.”

„Cerasela este un lider foarte respectat, cu o cunoaștere solidă a pieței, a serviciilor tehnologice și cu expertiză în vânzări. Sunt convins că perspectiva și experiența ei vor fi un avantaj pentru IBM și pentru clienții noștri”, a declarat Igor Pravica, General Manager, IBM Eastern Europe Territory„Numirea ei este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi cel mai înalt nivel de expertiză și suport clienților noștri, dar și a eforturilor continue de a valorifica fondul vast de talente din România.”

Cerasela Baiculescu îi succede lui Marta Brańska-Rybicka, care a fost numită într-o altă funcție în cadrul companiei IBM.