Foto-Video-Audio — November 24, 2022 at 5:54 pm

TCL atinge cea mai mare cotă de piață la nivel global pe segmentul televizoarelor de 98 inch

by

TCL, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața mondială de televizoare și lider în industria dispozitivelor electronice de larg consum, se află pe primul loc în ceea ce privește cota de piață pe plan global la categoria televizoarelor de 98 inch în primele trei trimestre ale acestui an. De asemenea, compania se clasează pe primul loc ca performanță în vânzări pe piața televizoarelor de 98 inch în Franța, Italia, Australia și Pakistan.

TCL 98-inch TV Ranks No.1 Gloabl SaleSub semnătura de brand ”Inspire Greatness”, TCL continuă să ofere produse revoluționare de înaltă calitate, ce joacă un rol esențial în viețile consumatorilor, inspirându-i să își îmbunătățească experiența de vizionare acasă, cu ajutorul tehnologiilor similare cu cele din sala de cinema.

TCL a prezentat în cadrul IFA 2022 televizorul de 98 inch QLED 98C735, cel mai mare model din Colecția XL a companiei. Cu rezoluția sa extraordinară QLED 4K, un volum de culoare de peste 100% și o luminozitate uimitoare, acest televizor le oferă consumatorilor o experiență de vizionare captivantă, redată de o calitate impresionantă a imaginii și un contrast uluitor.

Ecranul său IMAX Enhanced îndeplinește cele mai înalte standarde de certificare pentru rezoluție și rate de reîmprospătare, aducând fanii sportului în primul rând din tribune, ca și cum s-ar afla pe stadion, sau oferind iubitorilor de filme o experiență cinematografică acasă, perfectă pentru sărbătorile ce se apropie.

Modelul TCL QLED 98C735 este disponibil și pe piața din România, la prețul de 18.299,99 lei.
În contextul actual al unui super eveniment în lumea fotbalului, fanii acestui sport pot urmări meciurile din confortul canapelei, dar cu experiența de pe teren, dacă au în față unul din televizoarele din colecția XL de la TCL.

De asemenea, Colecția XL este realizată pentru a reda scene cu mișcare rapidă, pline de acțiune la viteza lor naturală, oferind o experiență uluitoare pentru filme și jocuri video.

Ca lider de piață pentru televizoarele de 98 inchi, TCL va continua să surprindă prin inovații tehnologice și sinergii cu alte categorii de produse, cum ar fi barele de sunet care îmbunătățesc și mai mult experiența de vizionare prin crearea unui mediu audio-video captivant, complet integrat.