MANAGEMENT — December 8, 2022 at 4:33 pm

Veeam oferă funcția de Vicepreședinte Global Channel and Alliances unui profesionist Channel Leader cu vechime

by

Veeam® Software, liderul în protecția modernă a datelor, a anunțat astăzi numirea Larissei Crandall în funcția de vicepreședinte Global Channel and Alliances. Aceasta a ocupat până de curând funcția de vicepreședinte Global Channel and Alliances la Gigamon și este considerată a fi un lider în industrie. Larissa urmează să gestioneze investițiile Veeam într-un ecosistem global de parteneri, care are misiunea de a se asigura că datele clienților sunt protejate în cât mai multe medii, fie acestea în cloud, virtuale, fizice, SaaS sau Kubernetes.

Read the english version of this article

„Datele sunt cel mai important activ pe care organizațiile îl pot deține și, din acest motiv, este esențial ca acestea să fie protejate de atacurile ransomware și întreruperile neplanificate”, a declarat Larissa Crandall, noul vicepreședinte Global Channel and Alliances al Veeam. „Sunt încântată să lucrez alături de echipele noastre de vânzări, marketing, cercetare și dezvoltare și inginerie pentru a construi strategii care sunt reciproc avantajoase pentru partenerii și alianțele Veeam și care asigură, totodată, cel mai înalt nivel de protecție și recuperare a datelor pentru clienții noștri comuni. Am admirat dintotdeauna brandul puternic pe care Veeam a reușit să și-l creeze, dar și angajamentul lor față de ecosistemul de parteneri. Din aceste motive, sunt încântată să fac parte din echipă și sunt încrezătoare că alinierea și colaborarea la care lucrăm vor duce la un succes și mai mare, într-un context în care Veeam își face simțită prezența tot mai mult pe piața de enterprise.”

Crandall și-a dedicat întreaga carieră lucrând pentru furnizori de securitate, rețele și cloud. Și-a început cariera ca angajat Connection, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții, conducând echipe de întreprinderi comerciale și din sectorul public. Aceasta se alătură Veeam după patru ani petrecuți la Gigamon, timp în care a condus organizația globală de parteneri în vederea creșterii contribuției lanțului de distribuție, a dezvoltat programul de parteneri și a fost parte integrantă în strategiei partner-first. Crandall a contribuit, de asemenea, la crearea Gigamon Playbook, a construit și executat programe creative de generare a cererii, instruire și activare, precum și dezvoltarea de soluții GTM pentru a accelera veniturile.

John Jester_CRO Veeam„Cu peste 35.000 de parteneriate, ecosistemul nostru global 100% orientat spre parteneri este esențial pentru succesul pe orice plan al companiei noastre”, a declarat John Jester, Chief Revenue Officer (CRO) la Veeam. „Numirea Larissei subliniază importanța pe care o acordăm partenerilor noștri. Pe Larissa o recomandă pasiunea, viziunea și experiența sa de succes în ceea ce privește conducerea programelor și echipelor extinse, aceasta punând la baza lor colaborarea, alinierea și strategia reciprocă. Veeam continuă să evolueze, dar, chiar și așa, una dintre cele mai mari priorități ale noastre rămâne abordarea noastră de a construi, comercializa, vinde și integra soluții și servicii Veeam, orientate către parteneri.”

Pentru mai multe informații, accesați www.veeam.com.