Securitate — December 15, 2022 at 5:57 pm

Alege Veritas Resiliency Platform pentru recuperarea în caz de dezastru a mediilor multi-cloud

by

Organizațiile implementează, acum, aplicații și servicii pe mai multe platforme cloud pentru a câștiga agilitate și pentru eficientizarea costurilor. Dar aceasta poate complica recuperarea în caz de dezastru.

imagesVeritas Resiliency Platform recuperează aplicațiile, mașinile virtuale, datele etc., oriunde s-ar afla, astfel încât să puteți trece cu încredere de la on-premises la cloud, în funcție de nevoile afacerii.

Bucurați-vă de asistență vastă pentru infrastructură
Alegeți unica platformă multi-cloud care acceptă infrastructuri fizice, virtuale sau bazate pe cloud și oferă o gamă de tehnologii populare de transfer de date.

Reveniți rapid la afaceri
Utilizați o soluție bazată pe politici care face compatibile aplicațiile de afaceri cu componentele de infrastructură, indiferent de locație.

Asigurați integritatea datelor
Readuceți online rapid aplicațiile și serviciile asociate, cu secvențierea automată a opririi și pornirii sarcinii de lucru.

Simulări  fără perturbări
Eliminați timpi morți din producție și confirmați investiția cu simulare automata a procedurilor de migrare și preluare.

Rapoarte complete
Rămâneți la curent cu reziliența afacerii, dovediți conformitatea cu auditul și luați decizii informate cu date istorice și în timp real.

Soluțiile Veritas sunt distribuite în România de compania Romsym Data.