Transport/Travel — December 19, 2022 at 11:30 am

Spotawheel anunță parteneriatul cu Benefit by Edenred și noi beneficii utilizatorilor

by

Spotawheel, cel mai mare dealer de auto rulate din România, și Benefit by Edenred, platforma cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajații din România, anunță un nou parteneriat din decembrie 2022.

RO Edenred Partnership Press Release Dec 2022Utilizatorii platformei pot să achiziționeze sau să închirireze o mașină prin cel mai flexibil leasing operațional pentru persoane fizice și companii, folosind beneficiile extrasalariale Benefit.

Mai mult, fiecare client care achiziționează o mașină folosind aceste beneficii va primi cadou din partea Spotawheel un plin de carburant pentru a se bucura de o experiență cu adevărat fără griji.

„Prin parteneriatul dintre Spotawheel și Benefit by Edenred ne dorim să fim mai aproape de angajații companiilor din România și îndrăznim să facem primul pas pentru a-i ajuta în decizia de achiziție sau de închiriere deoarece știm că merită o mașină mai bună”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Cu peste 600 de mașini rulate sigure și verificate, disponibile în parcul auto din Sema Parc, București, Spotawheel vine către clienții săi cu servicii de încredere și transparente.

Care sunt opțiunile disponibile?

Cumpără o mașină Spotawheel, cu plată integrală sau finanțare prin unul din partenerii financiari, și profită de garanție de până la 5 ani, raport de inspecție cu peste 200 de puncte, politică de retur de 14 zile și livrare la ușa ta.

Închiriază o mașină prin Spotawheel GO, cel mai flexibil leasing operațional pentru mașini rulate, cu avans 0, opțiune de anulare oricând, o plată lunară fixă care acoperă toate costurile operaționale, asistență rutieră 24/7, înlocuirea mașinii și posibilitatea de a cumpăra mașina în orice moment.

Datorită beneficiilor oferite de Spotawheel, clienții persoane fizice sau juridice se pot bucura de achiziția unei mașini sigure, verificate și disponibile imediat.

„La Spotawheel clientul este mereu în centrul atenției. El este cel care dictează tot ceea ce facem, iar prin leasingul operațional, Spotawheel GO, îi dăm posibilitatea de a anula oricând abonamentul sau de a alege o perioadă fixă, are dreptul a alege plata unui avans sau de a opta pentru o mașină cu 0 avans”, a declarat Alex Garciu, Sales Manager Spotawheel România.

Pentru mai multe informații despre Spotawheel, puteți accesa: https://www.spotawheel.ro