Networking — December 30, 2022 at 3:25 pm

ELKO Romania lansează noua versiune a AXIS Optimizer

by

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță lansarea unei noi versiuni a modulului AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect. Soluția utilizează metadate îmbunătățite, inclusiv atribute ale obiectului alături de informații legate de tipul acestuia, în scopul accelerării operațiunilor de analiză criminalistică.

Axis_optimizer_screenAceastă versiune permite utilizatorilor să redea automat și clipuri audio, incluzând și funcționalități de detectare a vehiculelor care depășesc viteza stabilită pe anumite secțiuni de drum.

Noua versiune a plugin-ului AXIS Optimizer oferă o modalitate mai inteligentă de a căuta, recupera și partaja dovezi video. De exemplu, acum este posibil să identificați în mod eficient un anumit vehicul pe baza culorii acestuia. În plus, include căutarea pe zone în funcție de viteză, permițând utilizatorilor să identifice vehicule care circulă cu viteze diferite față de intervalele predefinite.

Împreună cu aplicația AXIS Speed Monitor, AXIS Optimizer permite și integrarea vitezei vehiculelor în stream-urile live oferite de camere de supraveghere. Este posibil ca apoi utilizatorul să configureze filtre specifice pentru a restrânge analiza criminalistică și să exporte și să partajeze dovezi video în timpul investigațiilor.

De asemenea, face posibilă configurarea elementelor declanșatoare și redarea automată a clipurilor audio. Folosind plugin-ul pentru serverul de evenimente AXIS Optimizer, utilizatorii pot defini acțiuni personalizate pe dispozitivele Axis pe baza evenimentelor ce se petrec în timp real. De exemplu, este posibil să redați un clip audio de la un difuzor Axis ori de câte ori este detectată mișcare.

Caracteristicile cheie pentru această versiune:
• Atributele metadatelor descriu culoarea;
• Filtrarea cu ușurință a rezultatelor căutărilor;
• Detectarea vehiculele care depășesc viteza;
• Redarea automată de clipuri audio.

Disponibil gratuit, AXIS Optimizer este o suită de integrări eficientă din punct de vedere al costului care optimizează performanța dispozitivelor Axis în platforma Milestone. Atributele metadatelor sunt disponibile pe o gamă tot mai mare de camere Axis cu caracteristici de deep learning.

Versiunea 4.6 a AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect a fost lansată la 12 decembrie 2022.