COMUNICATE — January 11, 2023 at 12:31 pm

Bad Habits devine agenția de social media pentru OLX România

by

Agenția de advertising Bad Habits a început colaborarea cu OLX, cea mai mare platformă de vânzare-cumpărare din România, în urma unui pitch organizat în 2022, la care au participat 3 agenții. Parteneriatul dintre Bad Habits și OLX vizeză dezvoltarea strategiei digitale și crearea de content pe TikTok, Instagram, Facebook și new channels.

Andreea Stoican-Popescu, PR & Campaign Manager OLX.„OLX este mai mult decât cea mai mare platformă de vânzare-cumpărare din România. Suntem de asemenea un brand puternic ancorat în spiritul românesc, local, suntem digitam natives. E o bucurie să anunțăm noul parteneriat cu Bad Habits, una dintre cele mai inovatoare echipe de digital din România. Începem deja să vedem rezultatele extraordinare ale parteneriatului început cu ei și ne uităm cu optimism către inițiativele noastre viitoare din spațiul digital. Echipa de marketing OLX crede cu tărie în parteneriatul agenție-brand și fiecare account manager sau creativ care lucrează pentru brandul OLX este parte din echipă.”Andreea Stoican-Popescu,  Senior PR & Campaign Manager OLX România, Bulgaria, Portugalia.

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 4 milioane de anunțuri active și o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină. Platforma se poate accesa atât de pe desktop, cât și din aplicațiile mobile pentru iOS, Android.

„Câștigarea pitch-ului OLX este o realizare foarte importantă pentru noi și ne demonstrează că viziunea Bad Habits și abordarea canalelor de digital și social media pe care o propunem sunt unele cu care brandurile rezonează și în al cărei potențial cred. Este foarte motivant pentru toată echipa și dăm astfel startul unui parteneriat ghidat de 2 misiuni: comunicare relevantă pentru milioanele de consumatori OLX și cu rezultate de impact pentru brandul nr. 1 pe acest segment.”echipa Bad Habits.

Bad Habits Team - EditedBad Habits este agenția de advertising fondată în 2021, ce oferă servicii de comunicare integrată, cu accent pe zona de strategie digitală, social media și creare de content, cu o echipă de specialiști seniori în digital și o abordare proaspătă, care a primit deja votul de încredere a 10+ companii.