NEWS — January 20, 2023 at 2:46 pm

Global Data Security distribuie Labyrinth Deception Platform

by

Global Data Security devine primul distribuitor al Labyrinth Deception Platform din UE, care va activa pe piețele din România și Moldova.

labyrinthGlobal Data Security este distribuitorul soluțiilor de securitate cibernetică, axat pe produsele G DATA, care va oferi tehnologia deception ca un strat suplimentar de apărare activă pentru clienții enterprise cu echipe SOC și clienții SMB.

Global Data Security acoperă distribuția teritorială a soluțiilor si serviciilor de securitate cibernetică prin intermediul unui canal de reselleri. Totodată, oferă servicii de instalare și configurare și asigură suportul tehnic pentru utilizatori. Compania deservește clienți de toate dimensiunile, atât companii private, cât și instituții guvernamentale și de învățământ.

Dimensiunea pieței globale a tehnologiei deception a fost estimată la 1.582,11 milioane USD în 2021, se așteaptă să fi atins 1.814,21 milioane USD în 2022 și se estimează că va crește cu un CAGR de 14,92% pentru a ajunge la 3.645,23 milioane USD până în 2027.2