Retail / Horeca — January 25, 2023 at 12:23 pm

Altex dă startul campaniei Black Friday de iarnă

by

Black Friday de iarna_AltexAltex, liderul pieței electro-IT din România, a pregătit reduceri semnificative la o gamă variată de produse, în cadrul campaniei Black Friday de iarnă care începe de joi, 26 ianuarie. Până pe 1 februarie, clienții pot achiziționa mii de articole cu un discount de până la 40%, care pot fi achiziționate din magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, dar și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

„Pentru Black Friday de iarnă, anul acesta am pregătit reduceri importante atât la categoriile tradiționale Altex, electro-it , unde suntem specialiști cât și la categorii noi precum articole sportive, mobilier și decorațiuni, cosmetice, băuturi, cafea, trotinete electrice,  jucării și articole pentru copii, igienă și curățenie, categorii pe care le dezvoltăm și care au avut creșteri importante în ultimii ani. Avem pregătite stocuri suficiente și colegii din magazine sunt pregătiți să ofere consultanță de specialitate tuturor celor care au nevoie de informații suplimentare sau care își doresc să testeze produsele, înainte de cumpărare”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Promoțiile din campanie ajung până la 40%!
În perioada 26 ianurie – 1 februarie, Altex, liderul pieței de electro-IT din România, oferă clienților prețuri cu până la 40% mai mici la produsele din categoria mobilier, sanitare și bricolaj, dar și pentru produsele din categoria băuturi. Telefoanele, tabletele, smartwatchurile și accesoriile vor avea reduceri de până la 35%.

ziua2BM-99Electrocasnicele mari și produsele de climatizare vor beneficia de reduceri de până la 30%, la fel ca și produsele din categoria electrocanicelor mici și veselă. Produsele din gama auto, electronică și anvelope vor beneficia de reduceri de până la 25%. De asemenea, în perioada campaniei de Black Friday de iarnă, produsele din categoria vehicule electrice și articole sportive vor beneficia de reduceri de până la 20%, la fel ca cele din gama de gaming. La achiziționarea produselor din gama de laptopuri, sisteme PC, monitoare și imprimante, clienții beneficiază de reduceri de până la 15%, asemenea televizoarelor și produselor audio video.

Tot ȋn magazine, clienții pot beneficia de servicii de finanțare pe loc, cu dobândă promoțională începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și până la 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Și serviciul Altex Travel pune la bătaie reduceri la pachetele de călătorie, precum vacanță în Antalya, Turcia, 5*, 7 nopți, All Inclusive, charter, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență la destinație în limba română, în perioada 1 iunie – 30 septembrie 2023, de la 430 Eur/persoană sau vacanță în Hurghada, Egipt, 5*, 7 nopți, All Inclusive,  charter, taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență la destinatie în limba româna, în perioada 1 mai – 31 octombrie 2023, de la 485 Eur/persoană.