Data Center / Storage — January 26, 2023 at 1:11 pm

Synology anunţă modelul SA6400, un NAS cu 12 bay-uri dedicat companiilor

by

Synology a anunțat disponibilitatea modelului SA6400 cu 12 bay-uri, cel mai versatil sistem de stocare pentru uz general. Acesta este conceput pentru a oferi companiilor și studiourilor mari viteze de transfer de date extrem de rapide și extinderea capacității la cerere.

1200x628 RO„SA6400 este soluția ideală pentru a face față cantităților din ce în ce mai mari de date nestructurate de astăzi”, a declarat Julien Chen, Product Manager la Synology. „Capacitatea sa de a scala rapid pe măsură ce cererea de date crește, îl face potrivit pentru a servi ca soluție de stocare de fișiere sau de backup în medii agile și dinamice, pregătind companiile pentru creșterea viitoare a volumelor de date”, a subliniat Julien Chen.

Scalabilitate și performanță de vârf
Capacitatea de stocare poate fi extinsă perfect prin adăugarea a până la 8 unități de expansiune RX1223RP pentru un total de 108 de bay-uri, făcând loc pentru peste 1,9 petaocteți într-un singur sistem, ceea ce reprezintă de 9 ori capacitatea originală.

Cu o rată de transfer de peste 6.500/4.000 MB/s de citire/scriere secvențială1, SA6400 asigură derularea fără probleme a operațiunilor chiar și în cele mai solicitante scenarii, inclusiv centre de date pentru companii, studiouri mari de producție și aplicații în sectoarele de retail sau ospitalitate.
Performanța poate fi îmbunătățită și mai mult prin modernizarea rețelei de 10GbE încorporate la 25 sau chiar 40GbE.2

Servire flexibilă de fișiere pentru echipe în creștere
Suportul complet pentru protocoalele de fișiere permite accesul pe scară largă la resursele companiei prin rețeaua locală sau VPN, gestionarea privilegiilor de acces fiind simplificată de integrarea Active Directory/LDAP.

Soluția multiplatformă de gestionare și partajare a fișierelor Synology Drive permite organizațiilor să creeze un cloud privat pe care echipele îl pot folosi pentru a accesa, edita și partaja fișiere în siguranță, cu setări de permisiuni granulare pentru securitate și conformitate maximă.
Integrarea cu cloud – fie propriul C2 Storage de la Synology, fie terți furnizori de servicii cloud – permite sincronizarea eficientă a fișierelor pe mai multe site-uri pentru echipele sau companiile care adoptă modele organizaționale concentrate.

Aflați mai multe despre gestionarea fișierelor

Protecția centralizată a datelor pentru întreaga infrastructură
În contextul amenințărilor continue și emergente la adresa securității cibernetice, păstrarea datelor și serviciilor critice protejate și disponibile, este mai necesară ca niciodată.

Suita Synology Active Backup Suite pentru protecția echipamentelor din punctele terminale ale rețelei, permite ca dispozitivele Windows, Linux și macOS (în curând), mașinile virtuale Hyper-V/VMware și conturile Microsoft 365/Google Workspace să fie salvate în siguranță pe SA6400 și restaurate rapid atunci când este necesar.

SA6400SA6400 include, de asemenea, servicii de backup de date, snapshot-uri și servicii de automatizare a replicării pentru a proteja folderele și LUN-urile partajate, cu destinații care variază de la alte sisteme Synology până la cloud, pentru simpla conformitate cu regula de backup 3-2-1.

Aflați mai multe despre protecția datelor

Platformă de aplicații de afaceri puternică și versatilă
O serie de soluții eficiente din punct de vedere al costurilor sunt disponibile prin intermediul propriului centru de descărcare, containere sau mașini virtuale Synology DSM.

Aplicațiile de afaceri încorporate includ o suită completă de instrumente de gestionare a fișierelor și de productivitate pe care echipele le pot folosi pentru a stimula colaborarea, precum și o soluție de e-mail privată cu o proprietate de 100% a datelor și o platformă de mesagerie cu funcții complete pentru comunicații mai convenabile și mai sigure.

Containerele și mașinile virtuale Docker pot fi rulate pe SA6400 utilizând Docker sau Synology Virtual Machine Manager (VMM) – un hypervisor pentru versiunile virtualizate de Windows®, Linux® și DSM – pentru a testa și evalua în siguranță aplicațiile. Află mai multe

Aflați mai multe despre soluțiile de productivitate

Disponibilitate
SA6400 și RX1223RP sunt disponibile începând de astăzi prin partenerii și distribuitorii Synology.