Business — January 30, 2023 at 2:16 pm

O nouă fabrică Vertiv în Ras Al Khaimah pentru a-și extinde afacerea cu soluții modulare integrate

by

VertivTeamVertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a inaugurat o extindere a fabricii sale din Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite, pentru a-și susține producția de soluții integrate modulare (IMS), aparatură de comutare de joasă tensiune și busway. Cea mai recentă extindere va ajuta compania să abordeze în mod proactiv cererea în creștere pentru produse și servicii Vertiv.

Această nouă unitate va fi strategică în rețeaua de producție Vertiv pentru operațiunile sale de afaceri globale și este situată strategic pentru a răspunde nevoilor clienților din regiunile Orientului Mijlociu, Africa, Australia și Asia de Sud. Amplasamentul este o extindere a fabricii existente E+I Powerbar Gulf, oferind încă 5.700 mp de spațiu interior, servind ca zonă de producție și birouri.

Vertiv 1Giordano Albertazzi, CEO, Vertiv, a declarat: „Sunt extrem de mândru să văd că fundamentele culturii și inovației de înaltă performanță Vertiv sunt aduse la viață în această nouă extindere din Emiratele Arabe Unite. Această locație ne permite să sprijinim mai bine baza noastră de clienți în creștere din mai multe țări, cu soluții care sunt esențiale pentru transformarea digitală continuă. Vom continua să ne consolidăm capacitățile de a inova cu și pentru clienții noștri.”

Adrian Sheridan, directorul Powerbar Gulf, Vertiv, a comentat: „Adăugarea noului spațiu de producție demonstrează importanța deservirii regiunii. Vertiv se străduiește în mod continuu să lanseze cele mai noi și mai inovatoare soluții tehnologice pentru a-și sprijini clienții”.

Vertiv 2Noua fabrică va produce o serie de soluții de distribuție și continuitate a energiei, inclusiv:

Aparatură de comutare de joasă tensiune (LV), care asigură un flux continuu de energie electrică necesară pentru a sprijini forța de muncă hibridă, a alimenta operațiunile comerciale și a furniza produse și servicii digitale. Toate aparatele de comutare LV sunt construite la comandă folosind un design modular care poate fi configurat pentru a se potrivi cerințelor respectivei locații.

Vertiv™ Powerbar iMPB, sistemul busway care permite, în timp, companiilor să optimizeze și să adapteze eficient din punct de vedere al costurilor infrastructura de distribuție a energiei, maximizând disponibilitatea cu livrarea continuă a energiei la sarcini critice.

Soluții modulare prefabricate care oferă un pachet la cheie complet pentru centrele de date. Modulele de putere complet asamblate sunt proiectate, construite și testate în unități de producție, gata pentru a fi instalate la fața locului ca o unitate completă pre-integrată.

În noiembrie 2021, Vertiv a finalizat achiziția E+I Engineering Ireland Limited și a afiliatului său Powerbar Gulf LLC cu sediul în Ras Al Khaimah, pentru a-și consolida și mai mult portofoliul de oferte pentru centre de date și alte infrastructuri digitale critice și soluții de continuitate din întreaga lume.

Pentru a afla mai multe despre ofertele Vertiv și E+I, vizitați Vertiv.com sau contactați reprezentantul dvs. local Vertiv prin emea.ro.hello@vertiv.com