Hardware — February 1, 2023 at 12:23 pm

Vești bune pentru utilizatorii Apple

by

Apcom IT Distribution, distribuitorul oficial al produselor Apple în România, a anunțat că noile produse Apple care au fost lansate săptămâna trecută: chipset-urile M2 Pro, M2 Max și Mac mini echipat cu M2 Pro, sunt disponibile în România pentru companiile înscrise în Distribution Partner Program, lansat în 2021.

Apple_chipsetsApple a lansat două noi sisteme complete de cipuri, M2 Pro și M2 Pro Max. Aceste două modele oferă utilizatorilor o performanță revoluționară și eficientă din punct de vedere energetic. M2 Pro îmbunătățește arhitectura cipului M2 rezultând într-un procesor cu până la 12 nuclee și un GPU cu până la 19 nuclee, cu o memorie unificată de până la 96 GB. M2 Max are la bază capacitățile procesorului M2 Pro, incluzând un GPU cu până la 38 de nuclee, o lățime de bandă dublă a memoriei unificate și până la 96 GB de memorie unificată. Performanța sa de top în industrie per watt îl face cel mai puternic și mai eficient cip din lume din punct de vedere energetic pentru un laptop profesional.

De asemenea, ambele cipuri dispun de tehnologii personalizate îmbunătățite, inclusiv un motor neural mai rapid cu 16 nuclee și motorul media Apple. M2 Pro transformă produsul Mac mini într-unul profesional, în timp ce M2 Pro și M2 Max elevează și mai mult performanțele și capacitățile revoluționare ale laptopurilor MacBook Pro de 14 inchi și 16 inchi.

Apple Mac mini M2 and M2 Pro heroEchipat cu cipul M2, Mac mini este mai puternic, mai capabil, dar și disponibil la vânzare. Noul cip M2 Pro oferă performanțe extraordinare pentru Mac mini, permițând utilizatorilor să ruleze fluxuri de lucru de înaltă performanță care până acum erau de neimaginat într-un design atât de compact. Mac mini cu M2 și M2 Pro oferă performanțe mai rapide, memorie și mai unificată și conectivitate avansată, inclusiv disponibilitate pentru două ecrane pe modelul M2 și până la trei ecrane pe modelul M2 Pro. Luând în considerare utilizarea împreună cu Studio Display și accesoriile Magic, precum și puterea și ușurința lui macOS Ventura, Mac mini oferă o experiență de birou fenomenală, care îmbunătățește productivitatea și creativitatea utilizatorilor din toate industriile.

Pentru cei care vor să-și îmbunătățească productivitatea companiilor prin noile produse Apple, Apcom IT Distribution a lansat in 2021 Distribution Partner Program, un proiect de colaborare conceput pentru a dezvolta baza de parteneri şi a stimula comercializarea produselor Apple în mediul de business.

Astfel, resellerii din sectorul IT&C care se alătură programului, pot avea acces la portofoliul complet al Apcom IT Distribution, respectiv gama completă de produse Apple, recunoscute unanim pentru calitate, inovație și ușurința în utilizare, dar și alte branduri premium de accesorii, completând experiența oferită de ecosistemul Apple. În plus, partenerii beneficiază de resurse de marketing, asistență tehnică și training oferite de experții Apple.

Distribution Partner Program_Apcom IT DistributionParticipanții la Distribution Partner Program, deopotrivă companii mici, mijlocii și mari – fie că vând deja produse Apple, fie că doresc oportunitatea de a include în premieră brandul Apple în oferta lor – vor avea acces la întregul portofoliu de distribuție, direct de la canalul oficial de vânzare și vor putea să decidă asupra mixului de produse pe care să îl ofere, în functie de propria strategie și de categoriile de clienți cărora li se adresează.

Mai mult, Apcom IT Distribution își dorește să creeze o adevărată comunitate pentru cei care fac parte din DPP, organizând evenimente naționale cu scopul de a crește gradul de conștientizare asupra beneficiilor programului dar și prezentarea ecosistemului Apple. Cunoscând importanța pe care o are interacțiunea față în față cu potentialii colaboratori, o prima serie de evenimente naționale s-a desfășurat în 5 orașe (Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, București și Iași) fiind premisa puternică pentru parteneriate pe termen lung.

Cei interesați de beneficiile pe care le oferă soluțiile Apple în afaceri pot accesa site-ul oficial https://www.apcom.ro/dpp.html sau pot contacta echipa folosind adresa de e-mail office@apcom.ro.