Internet/Telecom — February 2, 2023 at 10:49 am

Noile modele Galaxy S23, disponibile la Vodafone cu reducere de 500 de lei și capacitate dublă de stocare, la prețul mai mic

by

Cea mai nouă serie Samsung Galaxy S: Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S este disponibilă pentru precomandă în oferta Vodafone România, cu livrare rapidă, până pe 10 februarie a.c., în limita stocului disponibil.

Galaxy S23 Plus _front_greenVodafone își continuă astfel misiunea de a oferi românilor tehnologie de ultimă generație, ușor de găsit, ușor de plătit și ușor de folosit prin EasyTech, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+, respectiv Galaxy S23 putând fi achiziționate de la Vodafone cu abonamentul RED Infinity 23 încheiat pe o perioadă de doi ani, cu reducere de 500 de lei din costul total de achiziție, dar și posibilitatea de a opta pentru variantele cu capacitate de stocare mai mare, la prețul versiunii inferioare (ex. modelele Samsung Galaxy S23+ și Samsung Galaxy S23 Ultra cu capacitate de stocare de 512GB pot fi achiziționate la prețul celei de 256GB), în limita stocului disponibil. În cazul modelului Samsung Galaxy S23, clienții pot opta pentru varianta de 256GB la prețul celei de 128GB.

Galaxy S23 Ultra dispune de cel mai avansat sistem de camere disponibil până acum pe un smartphone Galaxy, pentru fotografii și clipuri la calitate excelentă și cu un nivel ridicat de detaliu, în orice condiții de luminozitate. Tot în premieră, Galaxy S23 Ultra are un nou senzor Adaptive Pixel de 200 MP pentru precizie ridicată în imortalizarea imaginilor chiar și în cele mai reduse condiții de lumină. Seria Galaxy S23 introduce și focalizarea automată rapidă și prima cameră frontală Super HDR, trecând de la 30fps la 60fps, pentru imagini și videoclipuri îmbunătățite.

Pentru utilizatorii care își doresc opțiuni extinse de personalizare, seria Galaxy S oferă diverse alte instrumente printre care aplicația Expert RAW , disponibilă exclusiv pe Samsung Galaxy, pentru realizarea și editarea imaginilor în stil DSLR în format RAW și JPEG, Multiple Exposures Photo Art sau Astrophoto. Nu în ultimul rând, camerele foto în cazul Galaxy S23+ și Galaxy S23 vin cu un aspect îmbunătățit, după renunțarea la carcasă.

Noua serie Galaxy S23 se bazează pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 pentru performanțe grafice fără precedent. Galaxy S23 Ultra dispune de o baterie de 5.000 mAh  care asigură cu peste 20% mai multă  autonomie. Noua arhitectură CPU crește abilitățile de procesare ale seriei Galaxy S23 cu aproximativ 30% comparativ cu seria Galaxy S22. Captarea fotografiilor uimitoare în lumină scăzută necesită trilioane de calcule pe secundă. Astfel, arhitectura NPU extrem de eficientă a Samsung Galaxy a fost optimizată cu 49% pentru a echilibra performanța și puterea, folosind în același timp un algoritm AI pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii și videoclipuri epice. Una dintre cele mai semnificative îmbunătățiri ale seriei Galaxy S23 este GPU optimizat, care este cu aproximativ 41% mai rapid decât pentru seria Galaxy 22.

Ecranul de 6,8 inci  al Galaxy S23 Ultra are o curbură redusă, pentru a oferi o suprafață mai mare și mai plată de vizualizare.

În proiectarea noii serii S s-a ținut cont și de impactul asupra mediului, astfel că, pentru realizarea acesteia s-au folosit și mai multe materiale reciclate  decât pentru seria Galaxy S22, inclusiv aluminiu reciclat, sticlă reciclată și plastice reciclate provenite din plase de pescuit din ocean , butoaie de apă și sticle de polietilen tereftalat (PET).

Noua serie S este prima care vine cu  Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 ce îi conferă o durabilitate sporită pentru utilizare pe termen lung și care are în medie 22% conținut reciclat . În plus, fiecare smartphone Galaxy S23 este ambalat într-o cutie realizată din hârtie 100% reciclată. Seria Galaxy S23 este certificată UL ECOLOGO®  ce garantează faptul că produsele au un impact redus asupra mediului.

Galaxy S23 Plus_creamPentru utilizatorii care doresc să prelungească durata de viață a dispozitivului lor, vor fi disponibile patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate . În plus, utilizatorii pot beneficia de programe precum Samsung Care+  pentru asistență în caz de daune accidentale, reparații și altele.

În materie de securitate, noua serie dispune de protecție prin Samsung Knox, serviciu cu cele mai multe certificări guvernamentale din industrie care le asigură utilizatorilor vizibilitate completă asupra datelor lor. Pentru protecție suplimentară, Knox Vault, introdus prima dată în seria Galaxy S21, protejează informațiile sensibile de pe seria Galaxy S23 izolându-le de restul dispozitivului, inclusiv de sistemul de operare.

Toate modelele sunt disponibile în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender.

Informațiile complete despre prețuri și disponibilitate pot fi accesate aici.