Foto-Video-Audio — February 15, 2023 at 2:44 pm

Bang & Olufsen semnează un parteneriat cu Scuderia Ferrari

by

Pe lângă logo-ul Bang & Olufsen, care va apărea pe mașinile conduse de Charles Leclerc și Carlos Sainz, compania va colabora cu Scuderia Ferrari pentru a crea momente speciale pentru fanii Formula 1. Acestea vor fi fi organizate atât la sediul Scuderia Ferrari și la cursele Grand Prix de Formula 1, cât și la nivel global, în magazinele mono-brand Bang & Olufsen.

Imagine1„Îi urăm bun venit la bord companiei Bang & Olufsen, în calitate de partener oficial. Timp de aproape un secol, compania a fost emblema tehnologiei audio excepționale și a designului de pionierat. La fel ca Ferrari, Bang & Olufsen este un punct de referință în domeniul său, depășind limitele acestui sector prin cercetarea constantă a materialelor și a stilului. Cele două companii au multe lucruri în comun, prin urmare avem așteptări mari de la acest parteneriat”, spune Benedetto Vigna, CEO Ferrari.

Potrivit CEO-ului Bang & Olufsen, Kristian Teär, parteneriatul cu Scuderia Ferrari marchează o altă etapă importantă pentru companie și pentru obiectivul său de a le oferi momente speciale clienților din întreaga lume: „Compania Bang & Olufsen are la bază inovația, măiestria excepțională și performanța de înaltă clasă, iar pasiunea de a crea momente magice pentru clienții noștri ne este imboldul principal. Ne dorim ca acel prim contact cu marca noastră să fie extraordinar și credem că Scuderia Ferrari este partenerul perfect pentru a construi aceste momente atât pentru fanii muzicii, cât și pentru cei de Formula 1”.

Din 1925, Bang & Olufsen a creat produse audio emblematice, caracterizate de sunet puternic, design atemporal și măiestrie de neegalat.

În cadrul parteneriatului, Bang & Olufsen va instala pe marginea pistei produsele sale de ultimă generație, cum ar fi cele mai puternice difuzoare Beolab, precum și produse TV.

De asemenea, în magazinele Bang & Olufsen din întreaga lume, clienții vor avea parte de o serie de evenimente captivante care celebrează dragostea pentru viteză și muzică.

SO_2023_Rear_3_4-2-1