MANAGEMENT — February 15, 2023 at 6:07 pm

SAI Certinvest îl numește pe Adrian Dudu în rolul de Director de Investiții

by

SAI Certinvest, prima societate independentă de administrare a fondurilor de investiții autorizată din România, anunță numirea lui Adrian Dudu în rolul de Director de Investiții, începând cu luna februarie 2023. Anterior, Adrian a activat timp de 9 ani în cadrul BCR Pensii, unde a gestionat alocarea portofoliului în acțiuni locale și europene dar și investiții în instrumente cu venit fix sau instrumente derivate, și s-a format ca broker în cadrul Carbon Warehouse în Praga.

logo-certCu o experiență semnificativă de investiții în piețele de capital locale și internaționale, Adrian va fi responsabil de definirea și implementarea unui proces performant de investiții în cadrul SAI Certinvest. Principalele obiective sunt consolidarea unei expertize puternice la nivelul echipei de investiții, diversificarea portofoliului companiei pentru a răspunde nevoilor pieței și obținerea unor randamente investiționale solide.

„Văd în SAI Certinvest un potențial mare de creștere, bazat atât pe diversificarea produselor din portofoliu cât și pe o abordare matură a procesului investițional. Mă bucur să descopăr o echipă hotărâtă să devină în următorii trei ani un partener de încredere pentru investitorii din România, un etalon pentru piața de capital locală”, a declarat Adrian Dudu, Director de Investiții SAI Certinvest.

Adrian a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori a Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Istorie a Universității Bucuresti și este certificat CFA.