Foto-Video-Audio — February 20, 2023 at 12:30 pm

TCL va lansa o nouă serie de televizoare QLED și Mini LED cu ecran mare

by

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, va lansa, începând cu această primăvară, o nouă serie de televizoare QLED și Mini LED cu ecran mare, în  regiunile Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.
Mini LED technology

Încă din 2018, TCL s-a dedicat în mod considerabil tehnologiei Mini LED. Astăzi, această tehnologie stabilește un punct de referință pentru industrie și reprezintă soluția de afișare esențială din spatele celei mai bune experiențe de home theater.

În 2023, TCL își va extinde portofoliul Mini LED cu mai multe opțiuni de televizoare QLED, inclusiv cele mai mari televizoare Mini LED de până acum, noi tehnologii de performanță a imaginii și funcții avansate pentru gaming. Seria TCL Mini LED 2023 îi va surprinde pe utilizatori prin culori și mai captivante, o luminozitate mai bună și un sunet îmbunătățit.

Având obiectivul de a-și diversifica gama de produse, TCL va lansa, de asemenea, noi produse audio dedicate uimitoarelor sale televizoare, oferind astfel utilizatorilor o experiență de home theater cu adevărat cinematografică.

Mini LEDTCL s-a bucurat din plin de susținere din partea mass-media și a asociațiilor din industrie pentru televizoarele sale Mini LED. Cel mai recent, televizorul TCL Mini LED 4K 75C935 și televizorul TCL Mini LED 4K TV 75C835 au fost recompensate de ADG în cadrul CES 2023 cu Premii pentru Tehnologii Inovatoare.

TCL a primit, de asemenea, distincții excepționale în Europa la Premiile EISA, unde televizorul Mini LED 4K 65C835 a câștigat la categoria „Televizioare premium Mini LED 2022-2023”.

Integrarea verticală a TCL, acoperirea globală și inovațiile de top pe plan mondial îi permit companiei să le ofere în continuare utilizatorilor mai multă calitate, mai multă tehnologie și mai multă valoare.

Mai multe detalii despre lansarea seriei 2023 de televizoare TCL Mini LED și QLED, bare de sunet și alte produse interesante vor fi dezvăluite mai târziu în această primăvară.