Networking — February 21, 2023 at 12:16 pm

Allied Telesis anunţă un alt sprijin pentru produsele sale

by

Allied Telesis, lider global în soluţii de conectivitate şi unelte inteligente de networking, a anunţat recent că intrumentele de planificare de tip premier AirMagnet de la NetAlly suportă de-acum punctele de acces Wi-Fi 6 ale firmei japoneze.

abstract-multicilor-synapses.jpgTehnologia Wi-Fi a devenit omniprezentă, dar la fel au devenit şi conexiunile instabile, căderile şi ratele mari de răspuns. Astfel de probleme de conectivitate se pot evita cu o reţea bine proiectată. Iniţial, un proiect Wi-Fi bun necesita cunoştinţe speciale de propagare a undelor radio şi o înţelegere profundă a echipamentelor wireless.

Instrumentele AirMagnet de la NetAlly permit celor fără expertiză să proiecteze şi să implementeze reţele wireless în scopuri de performanţă optimă. Securitate şi conformitate. Instrumentele calculează cantitatea ideală, plasamentul şi configuraţia punctelor de acces pentru o instalare wireless LAN de succes. Caracteristica de simulare built-in permite testarea reţelei fără instalarea fizică a vreunui punct de acces, astfel ajutând utilizatorii să obţină instalări corecte Wi-Fi de prima dată, astfel prevenind creşterile de costuri şi plângerile utilizatorilor.

„Instrumentele de proiectare AirMagnet Wi-Fi au fost folosite de mii de profesionişti Wi-Fi pentru a asigura performanţa proiectelor lor,” a spus Dan Klimke, Director of Product Marketing la NetAlly. „Suntem onoraţi să furnizăm clienţilor Allied Telesis o unealtă de proiectare special construită pentru produsele lor.”

Punctele de acces Wi-Fi 6 de la Allied Telesis sunt construite conform celor mai ridicate standarde pentru a combina performanţa, fiabilitatea şi uşurinţa de utilizare. Ele oferă caracteristici precum OFDMA şi MU-MIMO bidirecţional, care măresc inteligenţa punctelor de acces în procesul de gestionare simultană a conexiunilor multiple, furnizând rezultate mai bune, conectivitate şi performanţă de ansamblu. Optimizate pentru bandă largă şi aplicaţii în timp real precum streaming video, şi suportând un număr crescut de clienţi, punctele de acces Wi-Fi 6 sunt ideale pentru medii de lucru precum educaţia, sănătatea, producţia şi comerţul intens.

Punctele de acces Wi-Fi 6 de la Allied Telesis suportate de NetAlly AirMagnet Site Survey PRO şi AirMagnet Planner sunt: AT-TQ6702 GEN2, AT-TQ6602 GEN2, AT-TQm6702 GEN2 şi AT-TQm6602 GEN2.

„Suntem onoraţi să dispunem de suport pentru punctele noastre de acces adăugat la soluţiiile de planificare AirMagnet Wi-Fi de la NetAlly”, a spus Rahul Gupta, Chief Technology Officer la Allied Telesis. „Proiectarea reţelei wireless era o treabă pentru specialişti, însă acum şi personalul lipsit de expertiză poate obţine performanţe mari prin folosirea echipamentelor noastre Wi-Fi cu ajutorul cunoscut al instrumentelor de planificare wireless AirMagnet.”