Internet/Telecom — February 21, 2023 at 2:20 pm

HUAWEI WATCH Buds – primul ceas inteligent proiectat cu căști

by

Huawei anunță noul ceas inteligent cu design inovativ și o combinație neașteptată între două dintre cele mai utilizate dispozitive inteligente din viața omului modern – HUAWEI Watch Buds. Primul ceas inteligent cu capac magnetic și căști încorporate, HUAWEI Watch Buds are un design aparte, situându-se la granița dintre căștile TWS și ceasurile inteligente. Noua inovație marca Huawei combină caracteristicile și funcțiile ambelor dispozitive inteligente, contopind căștile TWS și ceasul într-un accesoriu ingenios și mai ales foarte elegant.

WATCH Buds - PR - 3840 x 1132pxHUAWEI Watch Buds rezolvă problema uitatului sau pierderii căștilor în timpul zilei și ne prezintă o alternativă facilitată și inteligentă, cu încă o inovație menită să ne facă viețile de zi cu zi mai ușoare.

Ceas elegant cu un design deosebit integrat
În ziua de azi, atât ceasurile inteligente, cât și căștile TWS sunt din ce în ce mai prezente în viețile noastre. Cu toate astea, ele au fost mereu privite ca două dispozitive separate. În spiritul inovator caracteristic, Huawei creează primul ceas inteligent cu capac magnetic încorporat, în interiorul căruia se găsește o pereche de căști TWS.

Având 1,43 inchi, o rezoluție de 466 x 466 și culori AMOLED de înaltă definiție, ecranul completează perfect carcasa din oțel inoxidabil, marcând un nou nivel de sofisticare. Butonul cu fațete de diamant cu model 710 Clous de Paris prezintă un luciu metalic unic cu textură delicată. Vine cu o curea din piele de vițel pe stratul superior, fină, cu texturi rafinate și luciu subtil, adăugând o notă elegantă persoanei care îl poartă. În ceea ce privește materialele, protecția ecranului este asigurată de sticlă Corning Gorilla Glass 6 (GG6) care este cu 25% mai subțire decât GT3 (redusă cu 0,3 mm).

Structura internă a ceasului permite consumatorilor să experimenteze funcțiile lor preferate, fiind în același timp extrem de compact ca dimensiuni.

În comparație cu căștile tradiționale TWS, căștile HUAWEI WATCH Buds sunt cu 50% mai mici și cu 90% mai eficiente în spațiu. Cu o greutate netă de numai aproximativ 4 g, căștile sunt ușoare ca o pană.

Fiind primul ceas inteligent proiectat cu căști, designul inovator pop-up al Huawei WATCH Buds permite capacului ceasului să se deschid instantaneu ca al unui ceas de buzunar, cu o simplă apăsare, iar cele două căști se vor găsi atașate pe partea cealaltă a capacului. Pentru a asigura accesul facil la căști, HUAWEI WATCH Buds utilizează un magnet modern pe căști și pe capacul ceasului, care permite căștilor să fie atașate în partea superioară a capacului atunci când acesta este deschis. În plus, căștile sunt reîncărcate atunci când sunt reintroduse în cutie, având două inele de încărcare Platinum Star la 360° pe suprafața lor, permițându-le să fie reîncărcate în orice unghi, având totodată un design eficient și atent studiat. Odată ce căștile sunt înapoi în carcasă, HUAWEI WATCH Buds are o nouă funcție exclusivă care arată poziția căștilor și starea bateriei doar prin ridicarea încheieturii mâinii, oferind confort și comoditate utilizatorilor.

Căștile wireless cu tehnologie de identificare adaptivă
Când căștile sunt purtate, HUAWEI WATCH Buds activează tehnologia de identificare adaptivă echipată atât în casca stângă, cât și în cea dreaptă, pentru a măsura viteza unghiulară de accelerație pe baza mișcării utilizatorilor prin senzorul IMU (Unitate de Măsură a Inerției), permițând HUAWEI WATCH Buds să recunoască orientarea căștilor purtate în condiții normale. Dacă sunt purtate într-o orientare greșită, căștile își vor corecta automat în mod inteligent canalele audio stânga și dreapta, scăpând de designul rigid în care căștile din stânga și dreapta trebuie purtate și depozitate într-un anumit mod.

Ceas inteligent cu funcții complete pentru sport și sănătate
HUAWEI WATCH Buds moștenește tehnologia pentru sport și fitness prezentă în deja consacrata linie de lungă durată a dispozitivelor Huawei portabile alimentate cu inteligență artificială. Vine cu 80 de moduri sportive, printre care se numără 10 moduri sportive profesionale, inclusiv alergare în aer liber, alergare în interior, mers în aer liber și sală, ciclism în aer liber, ciclism în interior, sărituri cu coarda, bicicletă eliptică, vâslit, antrenamente libere. În plus, HUAWEI WATCH Buds le permite utilizatorilor să adauge manual peste 70 de sporturi pentru a se potrivi activităților utilizatorului, excepție făcând sporturile de apă, Watch Buds nefiind rezistent la apă. De asemenea, ceasul WATCH BUDS are o certificare IP54.

HUAWEI WATCH Buds poate fi sincronizat cu ușurință cu fiecare smartphone, indiferent dacă dispozitivul rulează pe Android sau iOS. Același lucru este valabil și pentru aplicația HUAWEI Health, care este disponibilă pentru toate sistemele de operare și permite controlul complet atât al ceasului inteligent, cât și al căștilor, până la ultimul detaliu personalizabil.

HUAWEI WATCH Buds se va lansa în România, la precomandă, cu prețul pornind de la 2499 lei și va fi disponibil în magazinul online Huawei, din 21 februarie 2023. Clienții care se abonează la newsletterul HUAWEI Store primesc automat un voucher care oferă o reducere de 300 lei din prețul noului produs. Toți clienții care achiziționează WATCH Buds, în perioada 21.02 – 06.03.2023, au șansa de a câștiga 1 smartphone HUAWEI nova 9 Blue, prin tragere la sorți. În plus, clienții noului smartwatch primesc dublu puncte de loialitate, până la 4998 puncte, ce pot fi transformate în discounturi viitoare. Produsul poate fi achiziționat în 12 rate fără dobândă.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI WATCH Buds vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/offer/lansare-produse-noi-huawei-store/.