Transport/Travel — February 28, 2023 at 5:30 pm

Nokian Tyres Snowproof s-a născut pentru iarnă

by

Companie finlandeză de anvelope premium Nokian Tyres introduce o nouă gamă emblematică de anvelope de iarnă prin reînnoirea portofoliului de iarnă din Europa Centrală. Familia extinsă și modernizată Nokian Tyres Snowproof include patru modele de anvelope și acoperă o mare varietate de dimensiuni, de la mașinile mici de familie la SUV-urile mari și grele. O noutate specială pentru șoferii din Europa Centrală este tehnologia SilentDrive™.

Noua familie Nokian Tyres Snowproof a fost dezvoltată pentru șoferii din Europa Centrală, asigurând performanțe fără compromisuri pe zăpadă, zloată și ploaie puternică. Cea mai importantă caracteristică a acestei familii de anvelope este siguranța excelentă în toate condițiile de condus; anvelopele oferă o senzație de condus controlată și previzibilă, indiferent dacă conduceți pe autostrăzi rapide, în traficul urban aglomerat sau pe drumurile pitorești din Alpi.

Nokian+Tyres+Snowproof+2+(9)(2)Noile Nokian Tyres Snowproof 2 pentru autoturisme și Nokian Tyres Snowproof 2 SUV pentru modelele utilitare sport și crossovere sunt realizate pentru a oferi siguranță maximă în situațiile în care este cel mai mult nevoie de ea. Noua și moderna gamă de produse Snowproof oferă o combinație inovatoare de aderență superioară pe timp de iarnă, stabilitate și confort la condus. Proprietățile excelente de siguranță ale liniei de produse sunt un rezultat direct al noilor modele optimizate ale benzii de rulare, actualizărilor de compuși, testelor riguroase și cercetării neîncetate.

„Iarna vine cu tot felul de variații ale vremii – de la gheață înghețată în profunzime, zăpadă pufoasă și strălucitoare, la polei greu și umed, până la zloată umedă și negricioasă. Toate acestea sunt condițiile în care ne dezvoltăm. Expertiza noastră se bazează pe zeci de ani de cercetare și testare, pornind de la prima anvelopă de iarnă din lume. Se poate spune cu ușurință că noi suntem cunoscătorii iernii”, spune Tommi Alhola, Vicepreședinte al Departamentului de Anvelope pentru Autoturisme din Europa Centrală al Nokian Tyres.

Utilizată deja cu succes la anvelopele de iarnă Nokian Tyres pentru piața nordică, tehnologia SilentDrive™ este concepută și dezvoltată cu gândul la respectarea mediului și confortul la volan. Nivelurile de sunet extrem de scăzute sunt obținute prin adăugarea unui strat ușor de spumă acustică la căptușeala interioară a anvelopei. Tehnologia SilentDrive™ va fi disponibilă pentru anumite dimensiuni ale Snowproof 2 SUV.

Nokian+Tyres+Snowproof+1+(46)În plus față de noile modele de anvelope, familia Snowproof vine şi cu o modernizare de produs. Cunoscut anterior sub numele de WR Snowproof, modelul actualizat continuă pe piață sub numele de Nokian Tyres Snowproof 1. Îmbunătățirile acestui model de autoturism pot fi resimțite mai ales în condiții de condus pe carosabil umed. Eleganta și sportiva Nokian Tyres Snowproof P continuă să deservească secțiunea de ultraînaltă performanță a pieței.

Noua gamă Nokian Tyres Snowproof vine cu o selecție cuprinzătoare de dimensiuni și va fi disponibilă pentru consumatorii din Europa Centrală în toamna anului 2023.