NEWS — March 2, 2023 at 3:13 pm

Spy Shop a atins 90 milioane lei cifră de afaceri

by

Avântul luat atât de cererea pentru sistemele de securitate, dar și pentru sistemele cu panouri fotovoltaice în proiecte rezidențiale cât și industriale, au contribuit la creșterea cu 60% a cifrei de afaceri realizate în anul 2022 de compania Spy Shop, importator, distribuitor și retailer ale sistemelor de securitate și fotovoltaice din România. Astfel, compania românească Spy Shop a atins pragul de 90 milioane lei CA.

sisteme-alarma-wireless-site-martie-2023Numărul de comenzi a crescut cu aproximativ 35%, iar printre cele mai căutate categorii de produse au fost camerele de supraveghere, sistemele fotovoltaice, sisteme de alarmă, videointerfoanele si automatizările pentru porți.

Spy Shop a investit peste 1,5 milioane de euro în 2022 pentru dezvoltare, într-un nou spațiu de birouri și un nou depozit. Stocul zilnic propriu este de 4 milioane euro.

banner-panouri-solare-longi-site_1_În portofoliul Spy Shop sunt peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, panouri și sisteme fotovoltaice.