COMUNICATE — March 7, 2023 at 12:33 pm

7 din 10 femei cred că nu se ridică la așteptările impuse de societate

by

Cele mai multe femei au o stimă de sine scăzută, 79% dintre ele recunoscând că au o problemă cu acest lucru, potrivit unui nou studiu lansat de WealthiHer Network, care a fost publicat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Celebrate your beauty x Dyson AirwrapÎn plus, potrivit unui studiu realizat de Florida House Experience Health, 87% dintre femei se compară cu alte persoane pe rețelele de sociale, acest lucru având un impact major pe iubirea și acceptarea de sine. Așadar, studiile arată că 7 din 10 femei cred că nu sunt suficient de bune sau că nu se ridică la așteptările impuse de societate într-un anumit fel, inclusiv în ceea ce privește aspectul fizic, performanțele școlare sau profesionale și relațiile cu prietenii și membrii familiei.

Fiecare femeie are farmecul ei unic, iar Dyson crede în abilitatea femeilor de a-și pune în valoare frumusețea naturală, fie că este vorba de trăsăturile fizice sau de personalitate.

Pentru a încuraja femeile să aibă mai multă încredere în ele, compania a lansat o campanie în perioada 1-8 Martie, numită „Sărbătorește-ți frumusețea”.

Celebrate your beauty x Dyson Corrale x EndorphinConceptul se concentrează în jurul ideii că fiecare persoană este frumoasă în felul ei distinct, iar acest lucru ar trebui mai degrabă să fie celebrat și apreciat, decât comparat sau judecat în funcție de standardele societății.

Prin produsele sale, Dyson și-a dorit mereu să ofere instrumentele de care femeile au nevoie pentru a obține un păr frumos și sănătos, punând în valoarea textura și strălucirea lui naturală și ajutându-le astfel să aibă mai multă încredere în ele.

În cadrul campaniei, mai multe vedete și personalități ale vieții publice au fost invitate la Endorphin Lab, acolo unde hairstylistul Adonis Enache le-a arătat care este cea mai potrivită coafură pentru fizionomia lor. În plus, toate doamnele care în perioada 4-5 martie au cumpărat un produs de îngrijire Dyson din AFI Cotroceni au primit cadou o programare la salon pentru o sesiune de styling personalizată.

„Fiecare femeie este frumoasă în felul ei unic și îmi doresc să pot ajuta cât mai multe doamne să-și pună în valoare această frumusețe naturală”, a spus Adonis Enache, hairstylist ambasador Dyson. „Cu ajutorul produselor de îngrijire personală Dyson, orice femeie poate învăța să obțină aspectul dorit, obținând în același timp un păr sănătos și frumos.”

În loc să se conformeze unei definiții simple a frumuseții, „Sărbătorește-ți frumusețea” încurajează femeile să accepte și să iubească aspectele lor personale care le fac unice și speciale. Acestea pot include trăsături fizice, trăsături de personalitate, talente sau alte calități care le diferențiază de ceilalți.

Celebrate your beauty x Dyson x Andreea Marin„Sărbătorește-ți frumusețea” încurajează persoanele să-și recunoască și să-și celebreze frumusețea care există în ele însele, mai degrabă decât să caute validare externă. A-ți iubi trăsăturile, înseamnă și a avea grijă de ele, chiar dacă este vorba de o ședință la salon, un masaj sau o sesiune de cumpărături.

Prin iubirea și acceptarea propriei frumuseți unice, Dyson contribuie la promovarea unei societăți mai incluzive și mai acceptate, în care diferențele sunt celebrate și apreciate.