Data Center / Storage — March 7, 2023 at 12:38 pm

Vertiv lansează un nou perete termic cu apă răcită capabil să susțină densitatea și eficiența marilor centre de date fără pardoseală tehnologică

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a lansat astăzi Vertiv™ Liebert® CWA, un sistem de management termic de nouă generație, destinat centrelor de date fără podea înălțată. Timp de câteva decenii, furnizorii de hyperscale și de colocare au folosit medii de podea înălțată pentru a-și răci echipamentele IT. Acum, simplificarea designului centrului de date fără podea înălțată permite construirea de noi spații IT într-o manieră mai eficientă și mai rentabilă, dar aduce cu sine și noi provocări legate de răcire.

PR-release-CWA-750x400Liebert® CWA a fost proiectat pentru a oferi o distribuție uniformă a aerului pe o suprafață mai mare – specifică pardoselii din beton, permițând totodată mai mult spațiu pentru instalarea rack-urilor și a densității de calcul. Dezvoltată în Statele Unite, unitatea de răcire termică cu apă răcită Liebert® CWA este disponibilă în capacități de 250kW, 350kW și 500kW, pentru utilizatorii din  Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), precum și de pe continentele Americane.

Tehnologia Liebert® CWA utilizează elementele de control integrate, de ultimă generație pentru a facilita gestionarea îmbunătățită a fluxului de aer și pentru a oferi o soluție eficientă pentru infrastructurile care se confruntă cu provocările aplicațiilor IT moderne. Liebert® CWA poate fi integrat și cu sistemul de apă răcită al centrului de date pentru a îmbunătăți condițiile de funcționare a întregii rețele de răcire. În plus, instalarea sa în afara spațiului IT permite mai mult spațiu în centrul de date, pentru a facilita accesul specialiștilor în mentenanță și, de asemenea, pentru a crește nivelul de securitate al spațiului IT în sine.

„Lansarea Liebert® CWA ne consolidează misiunea de a oferi clienților noștri tehnologii inovatoare, de ultimă generație, care să le permită să optimizeze proiectarea și funcționarea centrelor lor de date”, a declarat Roberto Felisi, director global senior, oferte de bază termică & lider de afaceri EMEA la Vertiv. „Întrucât Liebert® CWA poate fi integrat rapid cu sistemele de răcire existente, clienții pot profita de toate beneficiile unui plan de pardoseală din beton, cum ar fi costurile mai mici de instalare și întreținere, dar și o mai mare disponibilitate a spațiului IT.”

Vertiv Liebert CWA Data CenterUnitățile de tratare a aerului au fost folosite în trecut pentru a răci centrele de date cu pardoseli înălțate, dar acum există o oportunitate pe piață de a dezvolta soluții mai inovatoare de management termic pentru centrele de date cu pardoseală din beton. Vertiv Liebert® CWA oferă clienților Vertiv un perete termic standardizat, construit special pentru aplicațiile de centre de date, reducând astfel costurile de instalare a soluțiilor personalizate la fața locului. Aspectul produsului este conceput pentru a maximiza densitatea de răcire și pentru a îndeplini cerințele de continuitate a răcirii stabilite de cele mai de încredere și consacrate autorități de certificare pentru proiectarea și funcționarea centrelor de date.

Vertiv Liebert CWAVertiv a dezvoltat Liebert® CWA în strânsă colaborare cu operatori experimentați de centre de date. În cazul centrelor de date care au o multitudine de configurații și configurații de echipamente, Vertiv a definit o foaie de parcurs strategică pentru a îmbunătăți soluțiile standardizate de management termic pentru aplicațiile de pardoseală din plăci. Vertiv oferă, de asemenea, consultanță și expertiză în proiectare pentru a crea soluția potrivită pentru cerințele specifice de spații albe ale centrului de date ale clienților.

Pentru mai multe informații despre Liebert® CWA și alte soluții pentru centre de date de la Vertiv, vizitați Vertiv.com și contactați reprezentantul local Vertiv.