Hardware — March 8, 2023 at 3:00 pm

HUAWEI MateBook D 14 și MateBook D 15 cu ecrane HUAWEI FullView și Eye Comfort

by

Huawei Consumer Business Group (BG) a anunțat astăzi seria de laptopuri HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 cu noul procesor Intel® Core™ de generația a 11-a, care oferă un salt semnificativ de performanță, precum și colaborare între dispozitive, făcând PC-urile mai inteligente ca niciodată. De la învățarea online și lucrul de acasă și până la toate tipurile de divertisment multimedia, HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 prioritizează și satisfac nevoile tinerilor la toate nivelurile.

Noua serie HUAWEI MateBook D a fost îmbunătățită nu numai cu cele mai recente procesoare Intel de a 11-a generație, ci și cu noua grafică Intel® Iris® Xe, care permite notebook-urilor să gestioneze cu ușurință o mare varietate de sarcini de procesare complexe. Laptopurile HUAWEI MateBook D oferă, de asemenea, tehnologii inovatoare, cum ar fi Super Device, Fingerprint Power Button, Wi-Fi 6 cu antenă dublă, capacități de încărcare pentru smartphone-uri și o baterie de mare capacitate. HUAWEI MateBook D 14 & D 15 nu sunt doar instrumente pentru productivitate, ci însoțitori indispensabili pentru tineri în toate tipurile de contexte educaționale și cotidiene.

1Ecranul FullView oferă o experiență vizuală remarcabilă
Noul HUAWEI MateBook D 14 este prevăzut cu un ecran antireflex IPS Full HD 1080p de 14 inci, iar HUAWEI MateBook D 15 este echipat cu un ecran de 15 inci. Ambele păstrează, de asemenea, designul FullView al modelelor precedente, cu un raport screen-to-body de 84% și, respectiv, 87%, și un raport de aspect 16:9 pentru a susține o experiență vizuală extrem de captivantă. Îndeplinește, de asemenea, certificările TÜV Rheinland Low Blue Light și Flicker Free pentru o experiență de vizionare mai confortabilă. Nivelul scăzut de lumină albastră ajută la reducerea oboselii oculare generate de utilizarea prelungită a ecranului.

Frumusețe metalică și un design minimalist
Noile laptopuri HUAWEI MateBook D 14 și D 15 continuă filosofia de design „Pure Shape” a Huawei, cu un corp metalic simplu și linii rafinate, rezultând un aspect general fără cusur. Notebook-urile sunt disponibile în două variante de culoare distincte: MateBook D 14, în varianta clasică și discretă Space Grey, și MateBook D 15, în varianta elegantă și sofisticată Mystic Silver.

Fiecare HUAWEI MateBook D este construit cu preocuparea pentru calitate și precizie, astfel încât să le ofere utilizatorilor cea mai fiabilă și consistentă experiență posibilă. Balamaua de 180 de grade a seriei HUAWEI MateBook D facilitează partajarea ecranului de către mai mulți utilizatori într-un scenariu de colaborare. Cântărind doar 1,38 kg   și măsurând doar 15,9 mm  în cel mai gros punct al său, HUAWEI MateBook D 14 este ușor de transportat oriunde mergeți. Cu o greutate de 1,60 kg  și o grosime de numai 16,9 mm   în punctul cel mai gros, călătoriile cu HUAWEI MateBook D 15 se fac fără efort, iar gama bogată de porturi de pe părțile laterale ale notebook-ului va îndeplini majoritatea scenariilor de utilizare zilnică.

Performanță mai puternică și mai durabilă
Pentru tânăra generație, un PC este atât un instrument de productivitate, cât și un companion indispensabil în toate tipurile de activități de zi cu zi și de divertisment. HUAWEI MateBook D 14 și D 15 sunt echipate cu un nou procesor Intel® Core™ de a 11-a generație, construit pe baza tehnologiei SuperFin pe 10 nm. Procesor cu patru nuclee și opt fire de execuție, acesta este mai rapid decât modelele anterioare pentru a face față fără efort scenariilor de utilizare zilnică și dispune de grafică integrată Intel® Iris® Xe Graphics pentru performanță grafică. Noile notebook-uri pot fi configurate cu o memorie de până la 16GB pentru performanțe mai rapide de citire și scriere, precum și cu un SSD NVMe PCle de mare viteză pentru performanța generală a sistemului. Utilizatorii pot comuta între două profiluri de alimentare la tastele Fn și P, inclusiv un mod de performanță pentru a elibera întreaga putere a HUAWEI MateBook D în cele mai solicitante sarcini. Un sistem avansat de răcire cu ventilator HUAWEI Shark asigură o performanță stabilă în sarcină. În plus, dispozitivele HUAWEI MateBook D dispun de o interfață de rețea Wi-Fi 6 modernizată, cu antenă dublă, pentru a le oferi utilizatorilor conectivitate la internet stabilă și de mare viteză.

Super Device: drag to connect
HUAWEI MateBook D 14 și D 15 vine cu funcția Super Device  care oferă o modalitate mai convenabilă pentru utilizatori de a conecta laptopul cu alte dispozitive. Pentru a iniția împerecherea, utilizatorii trebuie pur și simplu să facă clic pe pictograma Control Panel (Panou de control) din colțul din dreapta jos pentru a deschide Super Device, apoi să tragă alte pictograme ale dispozitivelor spre pictograma PC. Această modalitate simplă de împerechere face conectarea mai multor dispozitive mai intuitivă ca niciodată.

HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 oferă, de asemenea, o experiență  cuprinzătoare pentru toate situațiile și, mai mult, datorită capacității lor de a colabora fără probleme cu alte produse Huawei – inclusiv telefoane, tablete, monitoare, utilizatorii își pot încredința inspirația spontană pe oricare dintre dispozitivele Huawei pe care le dețin, iar conținutul se va sincroniza fără probleme între toate acestea. Colaborarea multi-ecran cu smartphone-urile permite acum până la trei ferestre active, oferind performanțe excepționale de multi-tasking. Documentele și imaginile sunt transferate între dispozitive cu un simplu drag and drop. Alternativ, utilizatorii pot deschide fișierele de pe smartphone pe laptop și pot face modificări directe. De asemenea, apelurile video pot fi inițiate de pe laptop fără a mai manevra telefonul, eliberând astfel mâinile utilizatorilor.

Prin intermediul funcției Multi-Screen Collaboration, utilizatorii pot, de asemenea, să conecteze o tabletă Huawei la un HUAWEI MateBook D și să folosească tableta ca bloc de desen sau ca un al doilea ecran, sau pur și simplu pentru transferuri de fișiere drag-and-drop. Modelele HUAWEI MateBook D pot fi conectate, de asemenea, la un monitor HUAWEI MateView, fie fără fir, fie cu un cablu. Actualizările viitoare vor oferi și mai multe opțiuni de interconectivitate pentru ca utilizatorii să se bucure de noi experiențe în toate scenariile.

Adaptorul AC care vine cu HUAWEI MateBook D 14 și D 15 poate fi folosit chiar și pentru a încărca unele smartphone-uri Huawei care acceptă tehnologia HUAWEI SuperCharge™. Mai mult, acesta permite încărcarea telefoanelor mobile de la notebook, atunci când acesta este oprit. Acest lucru oferă o soluție foarte bună la problema duratei de viață a bateriei în timpul călătoriilor.

2Tehnologiile inovatoare Huawei, cum ar fi butonul de deschidere cu amprentă digitală și camera încastrată, sunt, de asemenea, prezente pe HUAWEI MateBook D 14 și D 15 pentru o utilizare și o securitate îmbunătățite.

HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 cu procesoare Intel de generația a 11-a sunt disponibile în România cu prețuri începând de la 3299 lei. Pentru mai multe detalii, vizitați https://consumer.huawei.com/ro/offer/laptopuri/.

Noile laptopuri pot fi achiziționate din magazinul online HUAWEI Store, cu următoarele beneficii: livrare gratuită, plata în 12 rate fără dodândă, puncte de fidelitate HUAWEI.