Enterprise Software — March 15, 2023 at 8:25 am

Xoomworks migrează la Office 365 și obține îmbunătățirea modului și vitezei de lucru a echipelor

by

Xoomworks este o companie specializată în inovație digitală și dezvoltare de soluții software complexe. A fost fondată în anul 2000 la Londra, iar acum are clienți în toată lumea și birouri la Paris, Londra, Cluj-Napoca, Sofia și Gauteng.

Office-365-MigrationÎmbunătățirea și adaptarea continuă a produselor la nevoile clientului, dar și realizarea proiectelor în termene foarte strânse sunt elemente care pun presiune pe echipele companiilor de software. Xoomworks mizează pe un mediu de muncă fără stres, o cultură care permite învățarea din greșeli și favorizează inovația, iar eficiența colaborării dintre membrii echipelor este cheia spre obținerea acestor deziderate.

În 2018, în urma consultării cu specialiștii BRINEL, Xoomworks, decide migrarea din Google Apps în Office 365, atât ca e-mail, cât si ca soluție de productivitate personală și colaborare. Proiectul a vizat conturile și implicit, datele a aproximativ 300 de utilizatori.

Migrarea a fost un real succes, obținându-se, fără niciun incident, transferul integral al datelor, dar și un mediu de lucru complet care poate fi accesat de oriunde.

Office 365 a adus mai multe servicii online care au sporit colaborarea și eficiența echipelor Xoomworks.

OneDrive oferă o stocare online sigură a fișierelor, care poate fi accesată de pe orice dispozitiv, în timp ce SharePoint vine cu o platformă intranet și spațiu de stocare generos, extensibil, care permite mai multor persoane să colaboreze la proiecte.

„Xoomworks sunt extrem de mulțumiți de nivelul de suport primit de la echipa BRINEL – de la consultarea inițială până la planificare apoi implementare și livrare, ne-am putut baza pe suportul necesar primit foarte repede, ceea ce este vital într-un proiect care a avut impact asupra tuturor utilizatorilor globali. Recomand fără ezitare echipa BRINEL și altor companii care întreprind un proiect similar”, a declarat Tom Ruck, Director Principal de Operațiuni – Xoomworks

După finalizarea proiectului de migrare, BRINEL a acordat o perioadă de suport general, astfel încât toți utilizatorii au ajuns să stăpânească folosirea noilor aplicații.