Pharma & Health — March 16, 2023 at 10:43 am

Ovidius Clinical Hospital devine primul Centru de referință și training Siemens Healthineers din România

by

Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare spital privat multidisciplinar din Sud-Estul României, devine primul Centru de referință și training Siemens Healthineers din România.

Ovidius Clinical HospitalTotodată, spitalul din Ovidiu, se extinde la începutul lunii aprilie cu o nouă clădire de spital în care vor funcționa și cele două centre dedicate de oncologie și radioterapie și de cardiologie intervențională și chirurgie cardiovasculară. Această dezvoltare este rezultatul celei mai mari investiții private în domeniul sănătății din Sud-Estul României din 1989 și până în prezent: 28 de milioane de euro.

„Pacienții noștri  vor beneficia de dotări și tehnologie unică în România și de medici supraspecializați în cele mai importante centre medicale din Europa. Nu doar că suntem aliniați standardelor tehnologice europene, ci ne poziționăm, prin calitatea actului medical și a capacităților de tratament și îngrijire multidisciplinare, ca lideri în segmentul oncologic și cardiologic”, a declarat Ș. L. Dr. Nicolae Ciufu, medic primar chirurgie generală și unul dintre fondatorii Ovidius Clinical Hospital.