Energie&Utilitati — March 17, 2023 at 12:31 pm

OLX propune diminuarea cheltuielilor zilnice pentru utilizatorii care folosesc serviciul de Livrare prin OLX

by

Pe fondul unei creșteri substanțiale a inflației în România, consumatorii se confruntă cu o presiune economică accentuată atât de creșterea prețurilor bunurilor uzuale, cât și de majorarea facturilor la utilități. Conform agentiei de cercetare AHA Moments, 3 din 4 români (73%) au declarat, în luna octombrie a anului precedent, că majorarea prețurilor la utilități reprezintă un motiv real de îngrijorare, procentul fiind în creștere față de perioada verii.

Visual_CPÎn cadrul acestui climat economic, OLX – cea mai mare platformă de anunțuri generaliste din România – a lansat un parteneriat alături de o aplicație prin care românii pot gestiona de la distanță plata facturilor de utilități, încărcarea electronică a cartelelor preplătite și plata rovinietelor.

Prin intermediul unei mecanici de tip concurs, utilizatorii platformei de anunțuri generaliste au posibilitatea de a-și reduce din costurile facturilor lunare, alegând livrarea prin OLX la orice comandă.

În perioada 8 februarie 2023 – 10 aprilie 2023, utilizatorii ce au cont în platforma OLX și aleg să comande produse cu livrare prin OLX, intră automat în tragerea la sorți pentru următoarele premii: puncte Pago în valoare de 50 Euro, puncte Pago în valoare de 500 Euro sau unul dintre marile premii: puncte Pago în valoare de 4000 Euro, un telefon mobil Apple iPhone 14 Pro Max. 128GB. 5G. Deep Purple sau o vacanță de lux de 4000 Euro, selectată printr-o agenție de turism.

,,În contextul actual al blocului economic românesc, consumatorii sunt mai selectivi și atenți în ceea ce privește gestionarea veniturilor proprii și segmentarea acestora în funcție de nevoi.  OLX vine în atenția utilizatorilor cu o recompensă sub formă de puncte virtuale, ce poate ușura plata facturilor, dar și cu un premiu cash de peste 15.000 de euro”, a declarat Andreea Stoican-Popescu, Senior PR & Campaign Manager OLX România, Bulgaria, Portugalia

Pentru a putea fi eligibili pentru tragerea la sorți, participanții trebuie să acceseze site-ul OLX România, oricând în perioada campaniei și să fie titulari ai unui cont activ în cadrul platformei sau să își creeze un cont în perioada campaniei. De asemenea, aceștia trebuie sa efectueze o tranzacție prin care utilizează serviciul de livrare prin OLX în perioada menționată și să completeze în mod corect și complet formularul de plasare comandă, de pe site-ul campaniei cu informațiile solicitate.

Premiile ce constau în puncte Pago vor fi transmise câștigătorilor validați prin intermediul unor coduri de activare de tip voucher, cu puncte, care pot fi folosite într-un cont PAGO existent sau nou creat.

În cadrul campaniei se pot înscrie persoanele fizice, cetățeni români sau străini, rezidenți sau cu domiciliul sau reședința, chiar și temporară, în România, care au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii campaniei, care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament și au cont valid sau își creează un cont pe site-ul OLX Romania și care efectuează o tranzacție prin care utilizează serviciul de Livrare prin OLX în perioada campaniei.

Mai multe detalii pe: https://livrare.olx.ro/concurs/