Data Center / Storage — March 20, 2023 at 5:29 pm

Kingston FURY completază gama sa de memorii DDR5. cu module DIMM din clasa server

by

Kingston FURY, divizia de înaltă performanță a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, își completează gama de memorii DDR5 prin introducerea modelului Kingston FURY™ Renegade Pro DDR5 RDIMM, un nou modul de memorie din clasa server, cu opţiuni de overclock, conceput pentru a satisface cerințele stricte ale stațiilor de lucru și desktop-urilor moderne high-end.

ktc-renegade-pro-ddr5-rdimm-1_s_hr.jpgPentru platformele care utilizează memorii DDR5 Registered DIMM, modulele Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM oferă lățimea de bandă ridicată și fiabilitatea sporită de care creatorii, inginerii și profesioniștii din IT, au nevoie pentru a satisface cerințele tot mai dure ale aplicațiilor, totul fără a sacrifica integritatea datelor și calitatea oferită de memoriile din clasa server.  Memoriile DIMM DDR5 dispun de tehnologie ECC on-die încorporată la nivel de modul, capabilă să detecteze și să corecteze erorile pe mai mulți biți.

Cu funcție Plug N Play și viteze de la 4800MT/s, Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMMs permite utilizatorilor să facă overclock automat fără a fi nevoie să umble la setări. De asemenea, utilizatorii pot alege unul dintre kiturile formate din patru sau opt canale cu certificare Intel XMP 3.0 și viteze de până la 6000MT/s,  compatibile cu plăcile de bază aferente.

„Divizia Kingston FURY este încântată  să extindă performanța standardului DDR5 pentru cei care au nevoie de memorie de înaltă performanță în categoria stațiilor de lucru și a desktop-urilor high-end”, a declarat Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston, EMEA. „RDIMM-urile Kingston FURY Renegade Pro DDR5 continuă moștenirea de peste trei decenii a Kingston de a construi memorie de clasă server pentru cele mai mari centre de date din lume.”

Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMMs sunt disponibile în capacități de până la 32GB per modul, kituri de patru până la 128GB și kituri de opt până la 256GB. Memoriile sunt testate și verificate în amănunt, fiind oferite cu o garanție pe viață.

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.