Foto-Video-Audio — March 21, 2023 at 2:03 pm

Bang & Olufsen anunță noua generație de boxe BEOSOUND A9 și BEOSOUND 2

by

Bang & Olufsen anunță noua generație de boxe Beosound A9 – care renunță la denumirea Beoplay, completând familia Beosound – și Beosound 2. Acestea sunt disponibile acum și în culorile Black Anthracite, Gold Tone și Natural alăturându- se gamei de produse Bang & Olufsen ce utilizează platforma Mozart.

„Confirmăm caracterul atemporal a două dintre cele mai populare boxe de interior”, spune Michael Henriksson, Vice President of Product Marketing, Bang & Olufsen. „Designul fără vârstă nu se referă doar la realizarea de produse care sunt construite pentru a dura, ci și la o estetică de care oamenii vor fi captivați și mândri  determinându-i să prețuiască produsele respective timp de decenii.”

Punctul central al platformei Mozart a Bang & Olufsen este modulul care poate fi înlocuit, conceput în avans cu suficientă putere de procesare pentru a primi actualizări software și funcții pentru mulți ani de acum înainte. Dacă tehnologia de streaming și conectivitatea actuale devin vreodată învechite, modulul poate fi înlocuit cu cea mai recentă versiune – oferind experiențe de sunet grozave pentru deceniile următoare.

Beosound A9 5th Gen

Beosound A9 definește designul atemporal pentru produsele Bang & Olufsen din prezent. Lansat inițial în 2012, în forma circulară, creată de Oivind Slaatto, A9 este și astăzi unul dintre cele mai populare produse, reprezentând un punct de referință în materie de design. Beosound A9 poate umple orice încăpere cu un sunet bogat și puternic, integrându-se, în același timp, perfect în decor.

Beosound A9 5th Gen. 0028Aflată la a 5-a generație, Beosound A9 include caracteristicile inițiale care au transformat-o într-un succes în urmă cu peste 10 ani, dar și îmbunătățiri minuțioase. Are acum un nou set de culori standard – Black Anthracite, Gold Tone și Natural Aluminum. Partea din spate a noilor finisaje standard completează perfect capacele frontale, la fel ca picioarele de stejar și finisajele din aluminiu, rezultând cel mai reușit design de până acum.

Pe lângă noile finisaje standard ale Beosound A9, acest produs poate fi complet personalizat pentru a se încadra perfect în design-ul camerei.

Beosound A9 este, în egală măsură, interesant din punct de vedere estetic și ușor de utilizat. Volumul muzicii poate fi controlat prin glisarea mâinii pe suprafața sa, iar cu o simplă atingere puteți sări, reda sau întrerupe piesa ascultată. Adăugarea modulului software Mozart la Beosound A9 înseamnă că a 5-a generație este construită pentru viitor, cu o conectivitate și compatibilitate îmbunătățite și cu noi funcții.

Beosound 2 3rd Gen

Un model emblematic al portofoliului Bang & Olufsen, Beosound 2 este o boxă multiroom puternică, la cel mai înalt nivel de design și sunet. Lansată inițial în 2016 și aflată acum la a treia versiune, Beosound 2 a fost transpusă în noua generație de sunet Bang & Olufsen, păstrându-și, în același timp, trăsăturile definitorii. Fabricată din aluminiu de calitate superioară, un material devenit sinonim cu Bang & Olufsen, forma conică pe care o recunoști instantaneu, a Beosound 2, atrage atenția indiferent unde ar fi plasată în cameră.

Beosound 2 3rd Gen. 0028La fel ca în cazul Beosound A9, una dintre actualizările majore ale Beosound 2 este introducerea platformei Mozart, ca o garanție că măiestria exterioară și longevitatea software-ului se întâlnesc, și că boxa se integrează perfect în orice sistem multiroom de lux. Noul finisaj Black Anthracite se alătură liniilor clasice Gold Tone și Natural. Acestui nou finisaj i se adaugă o interfață de utilizator îmbunătățită pentru ușurință în utilizare și prin adăugarea funcției Active Room Compensation, Beosound 2 își poate detecta poziția în orice spațiu și poate distribui sunetul în consecință pentru a asigura o experiență de ascultare optimă.

Prețuri și disponibilitate

Beosound A9 5h Gen este disponibilă în magazine și online începând cu ultima parte a lunii martie 2023.
Beosound A9 5th Gen este disponibilă în variantele Black Anthracite, Gold Tone și Natural Aluminum.
Prețurile Beosound A9 5th Gen pornesc de la  16199.90 RON.

Beosound 2 3rd Gen va fi disponibilă în magazine și online începând cu luna aprilie 2023.
Beosound 2 3rd Gen este disponibilă în variantele de culoare Black Anthracite, Gold Tone și Natural Aluminum.
Beosound 2 3rd Gen se va comercializa la prețuri începând de la 14799.90 RON.