Evenimente — March 21, 2023 at 4:51 pm

BITSoftware, Bronze Partner la Conferința Magazinul Progresiv

by

Cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei de retail & FMCG adună, timp de trei zile, în perioada 22-24 Martie 2023 la Hotel Internațional din Sinaia, cei mai relevanți speakeri locali și internaționali, precum și o audiență fizică de aproximativ 450 de participanți.

Sub sloganul „The Great Game of Retail”, evenimentul adresează cele mai mari provocări ale industriei în momentul de față și vine cu soluții și strategii prin key speech-uri, studii de caz și insight-uri de la marii jucători din piața locală.

Conținut valoros și oportunități de networking
Pe lângă oportunitățile de business și networking cu întreaga industrie de retail & FMCG, vă invităm alături de reprezentantul BITSoftware să vă familiarizați cu gama noastră de soluții software end-to-end dedicate verticalelor de Retail și FMCG, să discutăm despre poveștile de succes ale clienților noștri din domeniu care pot reprezenta o sursă de inspirație, și să identificăm împreună acele instrumente cheie care pot să vă ajute să vă adaptați cât mai rapid și mai ușor acestor vremuri imprevizibile.

BITSoftware – Gama completă de soluții software pentru FMCG

FMCG end-to-end software solutions
Veți găsi câteva informații și în flyerul inserat în mapa evenimentului, iar de la colegul nostru prezent la eveniment, veți putea afla mai multe detalii care vă pot fi de folos.

Puteți consulta agenda evenimentului aici.

Dacă nu puteți participa la eveniment, dar doriți mai multe detalii despre soluțiile BITSoftware dedicate verticalelor de FMCG și Retail, vă invităm să accesați site-ul www.bitsoftware.eu sau să solicitați o prezentare personalizată la contact@bitsoftware.ro.