Networking — March 22, 2023 at 12:37 pm

Camere dreptunghiulare compacte și ușor de instalat, ideale pentru magazinele mici și mediul rezidențial

by

Axis Communications a anunțat lansarea a două camere dreptunghiulare multifuncționale, concepute pentru a garanta siguranța și confidențialitatea. Camerele dispun de rezoluție HDTV 1080p care oferă o calitate excelentă a imaginilor și includ un obiectiv cu corecție IR, pentru realizarea de înregistrări video de calitate profesională 24/7.

axis-m1055-l-en-US-363323Cele două modele au încorporate caracteristici care le recomandă ca fiind ideale în zonele în care trebuie respectată confidențialitatea, precum centrele de îngrijire medicală și rezidențială.

AXIS M1055-L este un model accesibil dar performant, în timp ce AXIS M1075-L este un produs complet echipat care include un sistem audio bidirecțional prevăzut cu difuzor încorporat și microfoane duble.

AXIS M1075-L dispune, de asemenea, de un senzor cu infraroșu pasiv (PIR) pentru detectarea mișcărilor. Ambele includ o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU), care controlează funcții avansate și aplicații puternice de analiză. Deoarece aplicația AXIS Object Analytics include o funcție de contorizare a timpului petrecut într-o anumită zonă (beta), dispozitivele pot urmări dacă un obiect staționează într-o zonă predefinită pe o perioadă mai lungă decât cea definită de utilizator.

Aceste camere dreptunghiulare ușor de instalat pot fi montate în colțurile camerelor, pentru o acoperire completă cu un unghi vizual de 103°. În plus, modelul AXIS M1075-LE include suport pentru Protocolul de inițiere a sesiunii (SIP), care facilitează integrarea ușoară cu sistemele IP.

m1055-l-box-camera-gas-station-2207-hi-en-US-375172 (1)Caracteristicile principale includ:
– Camere pentru vizualizare non-stop, cu iluminare în infraroșu (IR);
– Suport pentru aplicațiile avansate de analiză;
– PoE și port de intrare/ieșire (I/O);

Caracteristici de confidențialitate integrate;
– Model de calitate superioară, prevăzut cu echipament audio.