NEWS — March 28, 2023 at 4:27 pm

Revolut își extinde platforma pentru tranzacționare bursieră la nivelul SEE

by

InvestitiRevolut își extinde platforma de tranzacționare bursieră la nivelul Spațiului Economic European (SEE), ca urmare a operaționalizării entității sale de trading, Revolut Securities Europe UAB, și face acest serviciu disponibil și pentru utilizatorii din Belgia, Germania și Italia.

Clienții europeni, inclusiv cei din România, pot investi într-un portofoliu de peste 1.000 de acțiuni listate la bursele americane și, în viitor, vor putea opta și pentru acțiuni de pe bursele europene sau alte tipuri de instrumente de investiții. În funcție de planul financiar deținut, un utilizator poate efectua una, trei, cinci sau 10 tranzacții gratuite pe lună.

De asemenea, platforma de trading a Revolut înglobează, de curând, cursuri care îi ajută pe utilizatorii neexperimentați să înțeleagă conceptele de bază din tranzacționarea bursieră.

Aplicația de digital banking atenționează că investițiile în acțiuni reprezintă un capital expus la risc și că valoarea investițiilor poate să crească sau să scadă rapid.

De asemenea, tranzacționarea pe bursă poate genera obligații fiscale pentru utilizatori.