EDUCATIE / JOB — April 3, 2023 at 12:03 pm

Atos Romania primește certificarea Great Place to Work pentru al treilea an consecutiv

by

gptw-logoAtos România, parte a liderului global în transformare digitală, primește, pentru al treilea an consecutiv, certificarea Great Place to Work (GPTW), ce atestă un grad înalt de satisfacție constantă a angajaților la locul de muncă. Criteriile care califică compania drept un angajator de top, conform feedback-ului respondenților, sunt credibilitatea, respectul, încrederea, mândria de a face parte din echipă, dar și relația angajaților cu ceilalți membri ai echipei.

English version

Conform răspunsurilor obținute, 75% dintre angajați au apreciat că mediul de lucru este unul care mizează pe corectitudine și în care au încredere, 74% sunt mândri că lucrează pentru o astfel de companie, iar 75% au declarat că se simt respectați la locul de muncă. De asemenea, în ceea ce privește mediul de lucru, 77% dintre angajați au o relație foarte bună cu colegii din echipă.

„Suntem mândri să anunțăm, pentru al treilea an consecutiv, faptul că angajații văd și apreciază eforturile noastre de a menține o experiență pozitivă constantă la locul de muncă. Această recertificare  reprezintă o confirmare a faptului că mediul de lucru și cultura organizațională sunt apreciate de către colegii noștri. Nu a fost un an ușor, am întâmpinat multe provocări pe care le-am depășit cu brio împreună, atenția noastră fiind centrată întotdeauna pe oamenii alături de care lucrăm zi de zi. Mi-aș dori să le mulțumesc tuturor pentru dedicare, implicare și efortul pe care îl depun pentru a construi ceea ce înseamnă Atos astăzi,” a declarat Diana Sipos, Country Manager IT Solutions and Services Atos România.

Cu o rată de 75% de completare a chestionarului Trust Index, metodologia care stă la baza obținerii certificării GPTW, 73% dintre respondenți au o percepție pozitivă despre Atos România ca angajator și asociază compania cu un mediu de lucru sănătos și benefic.

Great Place to Work® reprezintă o autoritate globală de cercetare, consultanță și training care analizează cultura organizațională, ajută companiile să creeze și să mențină medii de lucru excelente și reprezintă cea mai înaltă certificare la nivel internațional în acest segment. Great Place to Work consultă angajații cu privire la aspecte ale muncii, mediului de lucru și relațiile din cadrul companiei. Certificarea este valabilă pe o perioadă de un an, iar companiile sunt eligible automat pentru lista celor mai bune locuri de muncă la nivel regional și global.