Hardware — April 3, 2023 at 1:41 pm

OMEN și HyperX lansează un ecosistem conceput pentru gaming și muncă

by

În cadrul conferinței Amplify™ Partner, HP Inc (NYSE: HPQ) a anunțat cea mai recentă gamă de hardware și software pentru gaming. Noile laptopuri OMEN Transcend 16, OMEN 16, Victus 16 și o gamă vastă de monitoare OMEN oferă jucătorilor – fie ei ocazionali, pasionați sau profesioniști – putere și flexibilitate atât pentru jocuri, cât și pentru proiecte de muncă. În plus, OMEN Gaming Hub oferă noi niveluri de performanță și personalizare.

62% dintre gameri preferă un PC pe care să-l folosească pentru toate activitățile, nu doar pentru jocuri . Dispozitivele de gaming permit accesul la comunități numeroase, în condițiile în care, în ultimii șapte ani, au apărut un miliard de noi gameri și 84% dintre aceștia folosesc jocurile pentru a se conecta cu alte persoane cu interese similare .

„Lumea jocurilor continuă să crească în popularitate și tot mai mulți oameni plonjează în lumi captivante pentru a evada, a participa la competiții și a se conecta cu alții”, spune Gagan Singh, General Manager HyperX și șef de strategie HP Gaming. „HP îmbunătățește și extinde un ecosistem hardware și software de top, conceput pentru a le oferi jucătorilor cele mai bune experiențe, indiferent dacă se joacă, creează sau se conectează cu prietenii și comunitățile”.

Laptopul OMEN Transcend 16 a fost construit pentru jocuri și creație cu un ecran de ultimă generație, o carcasă subțire premium și componente interne de înaltă calitate. Noul model oferă:
Luminozitate remarcabilă –  primul afișaj mini-LED pe un dispozitiv OMEN oferă HDR 1000 pentru detalii incredibile și culori vibrante. Cu un raport de 16:10, utilizatorii au la dispoziție o suprafață mai mare a ecranului atunci când editează clipuri video, fișiere audio sau fotografii.
Design premium portabil – Acest dispozitiv este primul și singurul laptop OMEN care utilizează o ramă din magneziu  pentru a oferi cel mai subțire și mai ușor laptop de gaming creat HP de până acum , cu o greutate de sub 2,1 kg și o grosime 19,9 mm. Combinat cu un pachet de baterii de 97Whr, oferă o experiență premium în mișcare, cu o autonomie mare a bateriei.
Performanță uimitoare cu un procesor mobil de până la Intel® Core™ i9-13900HX 13 Gen  și până la NVIDIA® GeForce® RTX™ 4070, pentru cele mai noi jocuri sau proiecte complexe. OMEN Dynamic Power  din OMEN Gaming Hub detectează cu precizie și în timp real capacitatea CPU și GPU și, astfel, poate crea spațiu suplimentar și poate optimiza performanța dispozitivului în funcție de activitatea întreprinsă.
Un design cool – Laptopul nu se supraîncălzește nici chiar în condiții de lucru intense, grație sistemului avansat de răcire OMEN Tempest Cooling, care prezintă un nou design pătrat al gurilor de aerisire.

https://www.omen.com/us/en/laptops/2023-omen-transcend-intel.html
OMEN Transcend 16

HP a anunțat și noua generație de laptopuri OMEN 16 pentru jucătorii pasionați. Acesta este cel mai puternic OMEN 16 de până acum, cu o îmbunătățire de la generație la generație de 119% FPS în Cyberpunk 2077 . E alimentat de un procesor mobil de până la Intel® Core™ i9-13900HX 13 Gen sau până la AMD Ryzen™ 9 7940HS11 pentru calcule ultra-rapide în jocuri. Grafica alimentată de până la NVIDIA® GeForce® RTX™ 4080 asigură redarea fiecărui pixel pe un ecran QHD de până la 240 Hz, cu un timp de răspuns de 3ms .

OMEN 16Conectivitatea perfectă este o parte esențială a experienței oricărui jucător cu căști wireless. Pentru prima dată, HyperX și OMEN au proiectat împreună primele laptopuri de gaming din lume1 cu un modul încorporat pentru o împerechere audio intuitivă și o rată redusă de delay, prin intermediul unei căști de gaming wireless HyperX Cloud II Core. Activată pe laptopurile OMEN Transcend 16 și OMEN 16, această configurație rapidă și simplă permite oricui să aibă o experiență de joc cu un sunet impecabil.

Căștile, tastaturile, mouse-urile și microfoanele de gaming HyperX completează toate produsele OMEN și Victus anunțate, pentru un ecosistem de gaming de ultimă generație.

Imagine2
HyperX Cloud II Core Wireless Gaming Headset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

90% din Generația Z spune că apelează la jocuri pe calculator în mod regulat, iar 21% din Generația Alpha menționează că jocurile reprezintă cea mai mare parte a timpului lor liber . Aceste categorii de public au nevoie de un dispozitiv care să se adapteze nevoilor lor, iar laptopul Victus 16 oferă acest lucru, cu performanțe ridicate într-un dispozitiv mainstream.

Victus 16 dispune acum, pe anumite modele , de soluția robustă de răcire HP OMEN Tempest Cooling, precum și de un senzor IR pentru a gestiona cu precizie temperatura. Un joc rulat pe un laptop Victus nu a fost niciodată mai impresionant, grație procesoarelor mobile până la Intel® Core™ i7-13700HX Gen 13 sau până la AMD Ryzen™ 7 7840HS11 și opțiunilor grafice de până la GPU NVIDIA® GeForce® RTX™ Laptop 4070.

Imagine3
Victus 16

Noul portofoliu de monitoare de gaming
Indiferent de modul în care oamenii își folosesc monitoarele – pentru jocuri pe PC sau pe consolă, pentru muncă, divertisment sau pentru a crea conținut recreativ – noile monitoare HP OMEN sunt oferite într-o gamă largă de dimensiuni și caracteristici concepute pentru viața hibridă de astăzi.

Piesa de rezistență a noii game este monitorul de gaming OMEN 27k. Având în vedere că unul din patru jucători folosește monitoarele conectate la o consolă , acesta oferă suport HDMI 2.1. De asemenea, include primul comutator KVM OMEN , care permite controlul mai multor dispozitive – fie că este vorba de un PC, un laptop sau o consolă – prin intermediul unei singure tastaturi, unui singur monitor și a unui mouse. OMEN 27k are o rezoluție 4K , o gamă de culori de până la 95% DCI-P38, o rată rapidă de refresh de 144 Hz8 și iluminare ARGB.

OMEN Monitors
OMEN gaming

Monitoarele de gaming OMEN 24, OMEN 27, OMEN 27q, OMEN 32q și OMEN 32c au toate rată de refresh standard în industrie de 165 Hz8 și conectivitate plug and play. OMEN 27s și OMEN 27qs au aceleași caracteristici, dar cu o rată de refresh de până la 240Hz8. OMEN 34c oferă un ecran curbat 1500r cu un raport 21:98.

Portofoliul de monitoare OMEN oferă:
Luminozitate și rapiditate: Având în vedere că 71% dintre jucători  menționează HDR ca fiind una dintre cele mai importante caracteristici ale unui monitor de gaming, fiecare monitor are HDR  și AMD FreeSync™ Premium , iar OMEN 27s, OMEN 27qs și OMEN 27k dispun de VESA DisplayHDR™ 400 pentru culori extrem de vibrante.
Imagine clară, culori vii, sunet puternic: Toate monitoarele au cel puțin VESA ClearMR5000. OMEN 32c, OMEN 27s și OMEN 27qs dispun de VESA ClearMR 6000 . Pentru personalizarea spațiului de joc cu un plus de culoare, OMEN 27s și 27qs se alătură modelului 27k în ceea ce privește iluminarea ARGB, care poate fi personalizată cu OMEN Light Studio din OMEN Gaming Hub . Pentru cei care doresc să ia o pauză de la căști, OMEN 34c, 27s, 27qs și 27k includ două difuzoare integrate de 3W.
Eleganță și confort: Un aspect premium fără a sacrifica ergonomia. Toate noile monitoare dispun de un suport cu reglare pe înălțime, înclinare și pivotare. Pentru cei care doresc să își monteze monitorul, acestea au suport pentru compatibilitate VESA.

OMEN Gaming Hub
Toate produsele anunțate sunt îmbunătățite cu noile caracteristici OMEN Gaming Hub. Începând cu Processor Core Affinity Optimization din OMEN Optimizer, utilizatorii vor experimenta o îmbunătățire de până la 10% a FPS . Adăugarea ECO Mode asigură o durată de viață a bateriei cu până la 20% mai mare  și o reducere cu până la 7dB a zgomotului ventilatorului în laptopurile OMEN și Victus . Combinat cu alte caracteristici, precum Performance Mode, Network Booster, System Vitals și o soluție integrată de Cloud Gaming cu NVIDIA GeForce NOW , OMEN Gaming Hub contribuie la o experiență de joc superioară.