Hardware — April 7, 2023 at 1:35 pm

Produsul AENO Premium Eco Smart Heater a obținut Red Dot Award

by

AENO Premium Eco Smart Heater a fost distins cu prestigiosul premiu Red Dot Award: Design de produs la două categorii – Tehnologie de încălzire și aer condiționat și Produs inteligent pentru designul remarcabil, calitatea înaltă și inovația în domeniul încălzirii locuinței.

rd_aeno_eco_smart_heater_01AENO Premium Eco Smart Heater este un convector electric de ultimă generație care combină încălzirea eficientă din punct de vedere energetic cu funcții avansate de conectivitate. Echipat cu Wi-Fi și Bluetooth, dispozitivul poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile, permițându-le utilizatorilor să seteze programele, să ajusteze temperaturile și să monitorizeze consumul de energie în timp real.

„Obiectivul nostru a fost întotdeauna să oferim un design elegant și soluții inteligente și durabile care înglobează tehnologia de ultimă oră”, a declarat Sergei Kostevitch, CEO ASBIS. „Încălzitorul inteligent AENO Premium Eco Smart Heater este un adevărat game-changer pe piață, oferindu-le utilizatorilor o alternativă elegantă, eficientă și ecologică la încălzitoarele tradiționale. Acest premiu este o dovadă a muncii asidue și a dedicării echipei noastre. Suntem mândri că AENO aduce acest produs inovator clienților noștri.”

Premiul Red Dot Design Award este cea mai prestigioasă competiție de design din lume, cu un juriu format din experți internaționali care evaluează mii de lucrări pe baza unor criterii precum inovația, funcționalitatea și estetica. Câștigarea premiului este o dovadă a angajamentului AENO față de excelență și inovație în domeniul încălzirii casnice.

AENO răspunde cerințelor venite atât din partea designerilor de interior, cât și a utilizatorilor, care își doresc un design discret și aparate de uz casnic încorporabile sau, cu alte cuvinte, o abordare minimalistă. Designul minimalist al produsului se potrivește în orice interior, datorită panoului ultra-subțire (mai puțin de 11 mm) și materialelor de calitate utilizate. Panoul ultra-subțire din sticlă securizată poate fi atât invizibil, cât și piesa principală din interiorul unei încăperi. Utilizatorul poate să îl instaleze în orice mod convenabil astfel încât să se potrivească cu design-ul camerei: pe podea, pe perete sau pe tavan. Încălzitorul are un singur buton, iar toate opțiunile de control inteligent sunt disponibile din aplicația mobilă.

„Inspirația pentru noul încălzitor cu design inteligent a venit din nevoile pieței și ale clienților”, a declarat Serhii Fedorenko, designerul de produs al încălzitorului premiat AENO Premium Eco Smart. „A existat o cerere pentru un design simplu, dar elegant, care poate deveni cu ușurință parte din interiorul oricărui apartament, birou sau al oricărei case. Încălzitorul Premium Eco Smart AENO combină funcționalitatea inteligentă și tehnologia de încălzire cu economia de energie și formele minimaliste”.

rd_aeno_eco_smart_heater_12Încălzitorul AENO Premium Eco Smart Heater poate fi achiziționat în peste 20 de țări din Europa în magazinele de retail, DIY și prin intermediul rețelei de distribuție ASBIS.

Cu designul său inovator, eficiența din punct de vedere energetic și funcțiile avansate de conectivitate, încălzitorul AENO Premium Eco Smart Heater este menit să îmbunătățească piața de încălzire a locuințelor și să le ofere utilizatorilor o modalitate mai inteligentă și mai durabilă de a încălzi spațiile personale.